Kam vajadzīga iepazīšanās anketa

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Tas ir tikai piemērs, bet vairumam no mums, lūkojoties pēc partnera, ir konkrētas vēlmes, kādu mēs VIŅU vēlamies redzēt. Ja izmantojam iepazīšanās iespējas internetā, tātad katram vispirms jāuzraksta sava anketa.
 
Protams, visu var noskaidrot arī čatā. Bet tas prasa laiku un rakstīšanu. Turklāt vēl jādomā, kā pareizi uzdot jautājumu. Un arī pašam noteikti būs uzreiz jāatbild uz pretjautājumu «Un tev? Un tu? Un tevi?». Nedod dievs, ja persona otrā vada galā vēl pagadījusies no tām, kas laužas kā jauna meita…

Vēlamā izskata personu var novērot, arī ejot pa ielu. Tikai jautājums — kurš būs tik drosmīgs, ka ies svešam cilvēkam klāt un bārstīs savas vēlmes un nodomus?

Ērtāk ir izmantot iepazīšanās anketas, kas atrodamas dažādos portālos. Lai vieglāk atrastu «īsto», meklētājā var ierakstīt vēlamā partnera dzimumu, dzīves vietu, parametrus — vecums, augums, svars utt. Vai vienkārši paņemt visu anketu sarakstu un veikt atlasi, balstoties uz nikneimiem.

Anketu priekšrocība ir tā, ka interesents to var mierīgi izlasīt, izvērtēt plusus un mīnusus, ja iespējams — aplūkot bildes. Kad izvēle veikta, atliek vien uzrakstīt atbildi, un lieta darīt. Pēc tam jau viss atkarīgs no anketas īpašnieka un viņa/viņas nodomiem.

Atbildot uz kādas personas anketu, mums sākas tā saucamie gaidīšanas svētki. Nekad nevar zināt, vai anketas īpašnieks/īpašniece atbildēs vai nē.

Šajā gadījumā tomēr ērtāk ir pašam ielikt savu anketu. Tas vairāk ļauj būt situācijas noteicējam un komandēt parādi.

* * *

http://randins.apollo.lv/

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu