Mācies flirtēt

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.potencialis.lv

Īsti nezini, kā pievērst sev uzmanību ballītē? Cosmo piedāvā īpaši tev izstrādātu flirta mākslas padomu kompleksu, kura iedarbību droši vari izmēģināt uz savas ādas.

Ja flirtēšana tev līdz šim šķitusi pārāk samākslota un sarežģīta padarīšana, tātad tu, visticamāk, neesi pievērsusi uzmanību tam, ka ikvienā sarunā ar tev patīkamu vīrieti jau ietverti flirta elementi, tikai tu pati to neapzinies. Pareizi un ar apdomu vadīts, flirtēšanas process var būt ne tikai pilnīgi nesāpīgs un ļoti dabīgs, bet arī dot vēlamos augļus. Attiecību eksperte un grāmatas «Superflirt (Dorling Kindersley Publishing)» autore Treisija Koksa atklāj noslēpumus, kā pievērst (un noturēt!) viņa uzmanību.

Flirta pakāpiens 1

Gatavošanās
Pirms tu ierodies ilgi gaidītajā ballītē, paturi prātā galvenos ieročus savā flirta arsenālā un, ņemot tos vērā, izvēlies vispiemērotāko tērpu.

Augstpapēžu kurpes pagarina kājas un akcentē pēcpusi, pievēršot tai pastiprinātu uzmanību. Atceries, jo vairāk tu izcelsi gurnu daļu, jo spēcīgāku signālu raidīsi vajadzīgajā virzienā.

Ja tavā iemīļotākajā topā ar ziedu rakstu krūtis izskatās plakanas un neizteiksmīgas, bāz to atpakaļ atvilktnē. Izvēlies tādu apģērbu, kurā jūties ērti un – pats galvenais – kas izceļ tavus dabas dotumus, nevis iesloga modes diktētos rāmjos.

Flirta pakāpiens 2

30 sekunžu triks
Tavam uznācienam noteikti ir jāieintriģē. Šis mirklis ilgst varbūt tikai pusminūti, bet tieši tad tevi pamanīs.

Stāvi stalti, ar taisnu muguru un augsti paceltu galvu – tā tu izstarosi pašpārliecību.
Apstājies durvīs un noskaiti līdz pieci. Pārlaid skatienu pāri telpai un radi iespaidu, it kā tu kādu meklētu. Saskaties ar cilvēkiem, kuri stāv tev vistuvāk, un pasmaidi. Ja viņi tev neatbild ar to pašu, izliecies, ka tu uzsmaidi kādam, kas stāv aiz viņiem.
Tagad, joprojām smaidoša, dodies uz telpas vidu. Tevi caurstrāvo pašpārliecinātība un harisma – pat ja tu to nejūti.

Flirta pakāpiens 3

Skaties, bet nepieskaries
Ir viltības, ar kuru palīdzību tu vari izskatīties seksīga un kārdinoša – pirms vēl esi izrunājusi kaut vārdu...

Lai vairotu savu seksapīlu, iedomājies personu, kuru dažkārt redzi pārgalvīgās fantāzijās (nu kaut vai Džoniju Depu!), un uz īsu mirkli ļaujies rotaļīgiem sapņiem. Brīdī, kad tavas domas ir noskaņotas erotiski, risinās gandrīz nemanāmas fizioloģiskas pārmaiņas: ķermenis atslābst, un tu tiecies ieņemt vispievilcīgāko stāju. Tavas acis raida seksīgu skatienu tālumā, un organisms rada fluīdus, kas var ietekmēt apkārtesošo cilvēku uzvedību. Tāda ir seksapīla recepte!

Flirta pakāpiens 4

Vai viņš ir aizņemts?
Nav nekādas vajadzības nopūlēties ar satriecošas flirta taktikas īstenošanu, ja tavs nolūkotais objekts jau ir drošās rokās. Tāpēc, pirms tu pārej uz nākamo līmeni, veic nelielu pieejamības testu.

Ja viņš stāv atstatus un pēta apkārtesošos cilvēkus, visticamāk, viņš ir pieejams vīrietis. Tādā gadījumā viņš noteikti arī biežāk pacels acis un paskatīsies uz tiem, kas tikko ienākuši telpā, nekā tādi puiši, kuri ir laimīgās attiecībās un ir fokusēti uz savu meiteni, nevis pēta jaunpienācējus.

Flirta pakāpiens 5

Izveido kontaktu
Viņš tātad ir pieejams, un tagad ir tava iespēja spert izšķirošo soli.

Skaties uz viņu, kamēr viņš tevi ievēro. Tad pārlaid skatienu pāri telpai un atkal paskaties viņa virzienā. Tā tu liksi manīt, ka jūties ieinteresēta un pat pēc rūpīgas konkurences izvērtēšanas viņš joprojām ir tava labākā izvēle. Ik pa brīdim paskaties pār plecu. Vai apvelti viņu ar smaidu un uz mirkli pazūdi no redzesloka, lai vēlāk atkal parādītos. Ja tu atrodies restorānā, palūri uz viņu pāri ēdienkartes malai. Liec viņam pamocīties minējumos, kad tu beidzot ķersies pie lietas un noķersi viņu uz sava āķa.

Kad tu dodies uz bāra pusi, viegli pabīdi viņu malā, ar roku pieskaroties viņa mugurai un piebikstot, lai viņš atkāpjas. Tad silti pasmaidi un saki: «Atvaino! Te ir tik daudz cilvēku, ka nav iespējams izspraukties!» No šī brīža viņš tev uzsmaidīs ik reizi, kad tevi redzēs, jo jūs jau būsiet nodibinājuši nelielu kontaktu. Lūk, kāds spēks ir vieglam pieskārienam!

Flirta pakāpiens 6

Saki «tu», saki «mēs»
Jūs beidzot sarunājaties, bet, lai noturētu viņa uzmanību arī vēlāk vakarā, tev jāpierāda, ka esi laba sarunu biedre.

Lieto formu «mēs», cik vien drīz iespējams («Vai mums nevajadzētu pasūtīt vēl vienu dzērienu?»). Saikne, ko starp jums rada tik vienkāršs vārdu lietojums, palīdzēs vieglāk izveidot dziļāku saskarsmi. Tāpat bieži lieto uzrunas formu «tu» («Kā jau es tev teicu»). Tas ļoti glaimos viņa lepnumam.

Izraisi kādu sīku, jūs abus vienojošu notikumu, un tu būsi ieminusi taciņu uz lielāku intimitāti. Vienkārši atceries jebko, kas jau starp jums ir noticis (Varbūt tu, piemēram, nejauši uzlēji uz viņa biksēm vīnu?). Sarunas gaitā neaizmirsti uzrunāt viņu vārdā. Ne velti mēdz teikt, ka saldākā mūzika cilvēka ausīm ir... viņa vārds.

Flirta pakāpiens 7

Saprātīgas šaubas
Varbūt tu pati jau esi pilnīgi pārņemta ar savu sapņu princi, tomēr vēl nav par vēlu pārliecināties, vai viņš vispār ir ieinteresēts. Šie padomi atklās tev patiesību.

Paflirtē, bet tad pakāpies solīti atpakaļ, lai saglabātu zināmu distanci. Pārliecinies, ka saglabā acu kontaktu, kas paustu skaidru aicinājumu ienākt tavā privātajā telpā. Tā tu vaicā: «Vai es tev patīku? Ja jā, ko tu esi ar mieru darīt lietas labā?» Ja viņš tev tuvojas, tā ir atbilde: «Jā!»

Izmanto atvainošanās pieskārienu, lai pārbaudītu situāciju. Tie ir miermīlīgi un absolūti neseksuāli tuvošanās mēģinājumi, kas palīdz nodibināt attiecības, neliekot tev īpaši riskēt. Ejot garām, pieskaries viņam vai, pasniedzot kaut ko no galda, pārliecinies, lai jūsu rokas saskartos. Ja tu viņam patīc, viņš atradīs iespēju pieskarties arī tev.

Noskaidro, vai jūs abi esat uz viena viļņa, pavērojot, vai viņš atdarina tavas kustības. Esi uzmanīga. Ja viņš rīkojas tieši otrādi vai maina pozīciju tā, ka tev gandrīz jāskrien, lai viņu panāktu, tas nozīmē, ka tu visu pārāk sasteidz, lai panāktu intimitāti, un viņš tam vēl nav gatavs.

Flirta pakāpiens 8

Ātrais randiņš
Ok, viņš ar tevi viennozīmīgi flirtē, bet kā rīkoties tālāk? Izmēģini kādu no šiem iedarbīgajiem flirtēšanas paņēmieniem, un viņš drīz būs tavā priekšā uz ceļiem...

Pārīši, kuri ir līdz ausīm iemīlējušies, skatās viens otram acīs 75 procentus no sarunā pavadītā laika (atšķirībā no 30–60% laika parastā sarunā). Ja skatīsies uz viņu, vīrieša smadzenes dos signālu, ka arī viņš pats ir iemīlējies, un izdalīs peniletilamīnu – amfetamīnam līdzīgu ķīmisku vielu, ko organisms ražo iemīlēšanās stadijā. Drīz vien viņam sāks sisties sirds un svīst rokas.

Kad jūsu sarunai pievienojas kāds trešais, nesteidzies uzreiz pievērsties viņam, savu skatienu klātpienācējam raidi daudz lēnāk, nekā tu reaģētu parasti. Izrādi uzmanību jaunajam sarunu biedram, bet ik pa brīdim ar acīm atgriezies pie savas simpātijas tādā kā «es gribu būt droša, ka tu joprojām te esi» izteiksmē.

Vienu roku apliec sev brīvi ap vidukli un ar plaukstu atbalsti otras rokas elkoni. Tad pacel atbalstīto roku tik augstu, līdz ar pirkstiem aizsniedz kaklu, un glāstoši pieskaries savam atslēgas kaulam. To darot, visu laiku skaties viņam acīs. Drīz vien viņš izjutīs nepārvaramu vēlēšanos tev pieskarties, pats nesaprotot, kāpēc.

Smejoties atmet galvu atpakaļ, atsedzot kaklu, un ar roku pieskaries kakla bedrītei. Ļauj pirkstiem lēnām slīdēt uz leju līdz krūšu bedrītei, plaukstu apturot mokoši tuvu krūtīm. Viņš būs apburts, jo tava roka atradīsies tieši tur, kur tev vēlētos pieskarties viņš, tāpēc viņš nespēs atraut acis.

Iztēlojies, kā tas būtu – skūpstīties ar viņu, un prātā izspēlē šo filmu. Tad noliec galvu un pacel acis, lai redzētu viņu. Ar rādītājpirkstu vieglītēm pārbrauc pār savu apakšlūpu. Pēc mirkļa saki: «Piedod, ko tu tikko teici? Es mazliet aizdomājos.» Svarīgi ir uzturēt acu kontaktu, citādi viņš domās, ka tev ir garlaicīgi un tu jau esi attālinājusies no viņa. Turpretim ar pareizu ķermeņa valodu tu viņu burtiski nohipnotizēsi.

Flirta pakāpiens 9

Pilnīgam nodrošinājumam
Šajā fāzē viņam būtu jāaizmirst par visu, kas ir apkārt, un jāredz vienīgi tevi. Tomēr, lai tu būtu pilnīgi droša...

Paliecies uz priekšu, pasmaidi un paskaties viņam acīs ar vispavedinošāko skatienu. Viņam vajadzētu atbildēt līdzīgi. Atliecies atpakaļ, notver viņa skatienu un viegli pasmaidi, dodot mājienu: «Mēs abi zinām, ka viens otram patīkam.»

Notēlo vieglu neieinteresētību viņa burvīgajā personā, pievēršoties un parunājoties arī ar citiem cilvēkiem. Kad viņš izrāda vilšanos, maini taktiku un atkal sniedz viņam visu savu uzmanību. Nosauc viņu vārdā, pagriez pret viņu augumu, noglāsti ar skatienu viņa lūpas, it kā sakot: «Redzi, kā es tev pietrūktu, ja aizietu.»

Cieši skatoties uz viņu, izbrauc ar pirkstiem sev cauri matiem ar mājienu: «Padomā labi, vai tu nevēlētos to izdarīt manā vietā?» Uzreiz pēc tam pieskaries viņam un pasaki kādu komplimentu. Pieduries viņa rokai (tas ir pilnīgi droši!) vai nobrauc ar roku gar viņa vaigu (ja jūties tik drosmīga!). Viņš jutīsies atvieglots, ka atgriezies pie viņa.

Apsveicam!

Tu esi veiksmīgi absolvējusi mūsu īpašo flirta meistarklasi. Tagad viņš pilnīgi oficiāli ir tavās rokās.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu