Pieci soļi līdz orgasmam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Lai atvieglotu partneres ceļu līdz lolotajai svētlaimes virsotnei, vīrietim jāzina:

1.
Visām sievietēm ceļš uz baudas virsotni nav vienāds: vienām tā ir klitora stimulācija, otrām – vagīnas stimulācija, trešajām – īpaši jutīgo erogēno zonu glāstīšana, ceturtajām – visu iepriekš minēto darbību apvienojums. Mērķa sasniegšanai nevajag noniecināt arī mehāniskos līdzekļus. Plašā vibratoru, mākslīgo dzimumorgānu un dažādu seksa rotaļlietu izvēle ļaus ātrāk sasniegt vēlamo rezultātu.

2. 
Tikai maigs un taktisks partneris var kļūt par uzticamu sabiedroto un palīgu sievietei orgasma sasniegšanā. Šeit nav sīkumu, svarīgi ir visi apstākļi, kuros pāris nodarbojas ar mīlas spēlēm – gan apgaismojums, gan muzikālais fons, gan partneru laba fiziskā forma, gan savstarpējā uzticēšanās, maigums un dvēseles siltums.

3.
Partnerim vajag smalkjūtīgi, bet precīzi noskaidrot, kas sievieti uzbudina visvairāk, un prelūdijā pielietot visu savu prasmi, lai maksimāli sagatavotu partneri tuvības aktam.

4. 
Vajag precīzi saprast, ka visi organismi nav vienādi. Tos var salīdzināt ar alkohola iedarbību uz organismu. Viena dāma lēni bauda dzērienu, savukārt otra to izdzer vienā malkā. Orgasms var atgādināt gan spilgtu zibsni naktī ar asarām, krampjiem, kliedzieniem un vaidiem, gan ilgstošu varavīksnes mirdzēšanu. Apmēram desmit procenti sieviešu, kuras sasniedz orgasmu, ir spējīgas to izbaudīt vairākkārt viena dzimumakta laikā. Šāds sieviešu tips ir īpaši vēlams īstam vīrietim.

5. 
Bieži vien puritāniska audzināšana, pieklājības normas un iedzimtā nebrīve nospēlē savu lomu, nelaižot sievieti līdz lolotajai virsotnei. Vīrieša uzdevums – neitralizēt šos stulbos sargus. Šeit jebkuri līdzekļi ir labi: alkohols (normas robežās), mūzika (uzbudinoša un seksīga), vārdi (spējīgi novest līdz eiforijai) un smaržas (piemēram, partneres mīļākās smaržas vai smaržkociņi, kas degot izplata patīkamu aromātu). Jāatceras, ka seksuālais akts nav mehānisku darbību un ķermeņu kustību kopums, bet noteikts atskaites punkts jūsu attiecībās.

Orgasms uzlabo veselību

Īsts vīrietis sievietes orgasmu uztver kā brīnišķīgu dāvanu un zina, ka saldās izlādēšanās sasniegšana būtiski ietekmē viņas psihisko un fizisko veselību. Sievietes, kuras sasniedz orgasmu, biežāk smaida, nav tik histēriskas, retāk lieto miegazāles un nomierinošus līdzekļus. Viņas ir atraisītākas, pašpietiekamākas, asprātīgākas, ātrāk virzās pa karjeras kāpnēm, mazāk sliecas uz partnera maiņu un nedomā par seksuālu nodevību.

Ja sieviete dzimumattiecībās bieži paliek neapmierināta (dzimumakts nebeidzas ar orgasmu), masturbācija ir pat vēlama, jo, sievietei uzbudinoties, mazais iegurnis tiek papildus apasiņots. Ja tam seko orgasms, asinsvadi atslābst un asinis atplūst. Ja orgasms izpaliek, nereti jācieš sāpes vēdera lejasdaļā, sāpes krustos, biežāk rodas iekaisumi.

Turklāt pētījumi pierādījuši, ka orgasmu izjūtošu sieviešu iespējas apprecēties ir par 30% lielākas nekā sievietēm, kuras nesasniedz šo laimības kalngalu.

Dārgie vīrieši, palīdziet savām sievietēm kļūt laimīgām!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu