Izsludināta oficiāla Miluša meklēšana Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policija oficiāli izsludinājusi Jūrmalas mēra vēlēšanu kukuļošanas krimināllietā notiesātā Germana Miluša meklēšanu Latvijā, portālam «Apollo» pastāstīja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja pārstāve Linda Neimane.

Lēmumu par Miluša izsludināšanu starptautiskajā meklēšanā var pieņemt Zemgales apgabaltiesa tad, ja policijai viņu Latvijā atrast neizdosies.

Jūrmalas mēra vēlēšanu kukuļošanas krimināllietā apsūdzētajiem — bijušajam «BMW» tirgotājam Germanam Milušam un bijušajam Jūrmalas mēram Jurim Hlevickim (LPP) — Zemgales apgabaltiesa nolēma piemērot piecu gadu cietumsodu. Abiem piemērota arī mantas konfiskācija. Partijas «Jaunais centrs» deputāta kandidātam Gvido Harijam Volbrugam piemērota nosacīta brīvības atņemšana uz trim gadiem un trīs gadu pārbaudes laiks. Viņam netiks piemērota mantas konfiskācija. Hlevickis tika apcietināts tiesas zālē, bet Milušs uz tiesas sēdi, kurā tika paziņots tiesas spriedums, neieradās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu