Keitija Holmsa pametusi Tomu Krūzu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzeltenās preses izdevums «National Enquirer», atsaucoties uz uzticamu informācijas avotu, raksta, ka izjukusi zvaigžņu pāra Toma Krūza un Keitijas Holmsas laulība.

«Keitijai vajadzēja pamest Tomu, jo šajā laulībā viņa bija apspiesta. Keitija to vairs nespēja paciest,» savu informācijas avotu citē tabloīds.

Gada sākumā izdevums publicēja materiālu par sūro Keitijas Holmsas ikdienu un nosauca viņu par «Stepfordas sievu». Nu atklājies, ka konflikts ģimenē izcēlies uzreiz pēc medusmēneša beigām, kad Toms Krūzs pārņēmis pilnu kontroli pār mīļās sievas dzīvi, visos iespējamajos veidos ierobežojot viņas tiesības un brīvību. Pāra paziņa izdevumam stāsta, ka Keitijas intereses tika pilnībā pakārtotas vīra interesēm. Toms aizliedzis Keitijai kopā ar draugiem apmeklēt bārus un restorānus, turklāt ar viņu bija jāsaskaņo arī iepirkšanās gājieni.

Tabloīdos parādījušās runas arī par to, ka aktieri vērsušies pie juristiem, lai konsultētos par radušos situāciju. Kā zināms, šķiršanās gadījumā Keitijai un Tomam būs jācīnās par viņu meitiņas Suri aizbildniecību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu