Drū Berimora pārspējusi Andželinu Džoliju un Skārletu Johansoni

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: myspace.com

Izdevums «People» publicējis «100 skaistāko pasaules cilvēku» sarakstu. Tā galvgalī pirmo reizi ir Holivudas zvaigzne Drū Berimora, aiz sevis atstājot Halli Beriju, Skārletu Johansoni un Andželinu Džoliju.

Kāda ir aktrises skaistuma noslēpuma recepte? «Es domāju, ka laime dara cilvēku skaistu,» uzskata Berimora. Attiecībā uz savu izskatu Drū Berimora ir kritiska. No rīta mostoties, viņai ap acīm esot jau manāmas «vārnu kājiņas» — žēlojas pasaules skaistākā sieviete. Taču šī problēma tāds nieks vien ir salīdzinājumā ar to, kas nomāc viņas tuviniekus un draugus. Berimoras ģimene ne pa jokam ir satraukta par Drū pēkšņo dzīves stila maiņu. Kopš aktrise gada sākumā pārtrauca attiecības ar bijušo draugu Fabricio Moreti, viņa ir mainījusies un kļuvusi par mežonīgu nakts ballīšu karalieni. Tuviniekus māc bažas, ka viņa varētu atkal lietot narkotikas. Vai tiešām Drū varētu vēlreiz ieslīgt narkotiku un alkohola purvā, no kurienes pirms daudziem, daudziem gadiem veiksmīgi izķepurojās? Satraukts ir arī režisors Stīvens Spīlbergs, kas ir Drū krusttēvs. Kā stāsta zinātāji, viņam ar krustmeitu bijusi ļoti nopietna saruna zem četrām acīm.

Skaidrs ir viens — Drū Berimora ļoti sāpīgi pārdzīvo šķiršanos no sava mīļotā, kurā joprojām esot iemīlējusies. «Tad jau redzēs, ko nesīs nākotne,» sacījusi Berimora kādā intervijā. «Daudzi bijušie pāri vēlāk atkal apvienojas. Arī mēs varētu tagad katrs iet savu ceļu, pastrādāt katrs pie savām problēmām un tad atkal saiet kopā ar jaunu nākotnes perspektīvu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu