Džūlija Robertsa gaida trešo bērniņu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējā laikā stārķim ir daudz darba slavenību ģimenēs. Mātes cerībās ir kinozvaigznes Mila Jovoviča, Selma Haijeka, Naomi Vatsa un Džūlija Robertsa. Robertsai šis būs jau trešais bērniņš, un, iespējams, aktrise atkal dzemdēs dvīņus.

Džūlija Robertsa pamazām piepilda savu sapni par lielu un kuplu ģimeni. Tūdaļ pēc dvīņu piedzimšanas aktrise paziņoja, ka vēlas daudz bērnu. Kamēr citas slavenības šo vēlēšanos pēc bērniem realizē, adoptējot tos kādā no trešās pasaules valstīm, Džūlija nebaidās dzemdēt pati. Mazulītis, kam pasaulē jānāk vasarā, ir Džūlijas Robertsas un viņas dzīvesbiedra Denija Modera sapņu bērns, jo viņš ir ļoti gaidīts. Pat vēl vairāk — abi vecāki to uztver kā brīnumu un Dieva dāvanu. Aktrise atzīst, ka pēkšņā grūtniecība bijis liels un patīkams pārsteigums, jo viņa jau bija atmetusi cerības vēlreiz palikt stāvoklī. Gandrīz gadu viņa centusies tikt pie bērniņa, bet veltīgi. Tomēr tas vēlreiz pierāda zināmu faktu, ka dabā notiek viss, kam jānotiek. Tikai visam ir savs laiks.

Savus pirmos bērnus — dvīņus Finjūsu Volteru un Heizelu Patrišiju — aktrise dzemdēja 37 gadu vecumā. Gadiem ilgi viņas pūles tikt pie bērna gan dabiskā, gan arī mākslīgā ceļā bija izrādījušās neveiksmīgas. Kad pirmo reizi presē izskanēja ziņa par to, ka Robertsa ir stāvoklī, daudzi to uzskatīja par kārtējo preses «pīli». Taču aktrises vēders auga tikpat strauji, cik dažādas izsmeļošas nianses par un ap viņas grūtniecību. Džūlijas Robertsas grūtniecība un vēlāk arī dzemdības izvērtās par visas nācijas notikumu numur viens. Kad izplatījās pirmās baumas par gaidāmo dvīnīšu piedzimšanu, Robertsas preses pārstāve Mārsija Engelmena paskaidroja, ka dvīņu laišana pasaulē aktrises ģimenē ir iedzimtība — dvīņus dzemdējusi viņas vecmāmiņa, aktrisei ir arī brālēni dvīņi.

Centīgā māmiņa

Māmiņas lomu Džūlija Robertsa izpilda tikpat centīgi un apzinīgi, cik savas pārējās lomas kameras priekšā. Piedzimstot bērniem, viņa no kaprīzas dīvas kļuva par mīlošu un gādīgu māti. Aktrises draugi sākotnēji bija pat norūpējušies, vai tikai Džūlija neuzņemas pārāk daudz un nepārpūlas. Pēc dzemdībām aktrise ne uz brīdi nepameta māju un dienu un nakti visu savu uzmanību veltīja bērniem. Vienīgi Denijs uz īsu brītiņu drīkstēja paauklēt dēlu un meitu. Pat naktīs Džūlija cēlusies augšā, lai pabarotu savas atvasītes vai lai vienkārši apskatītos, kā viņām klājas. «Mēs varētu nedaudz vieglāk uzelpot, ja Džūlija nebūtu tik saspringta un ja viņa kaut reizi kārtīgi izgulētos,» toreiz intervijā sacīja kāds Džūlijas vīra tuvs draugs. Jaunās rūpes aktrisi tomēr nenogurdināja, tieši pretēji — piešķīra viņai neizsīkstošu enerģiju. Un vispār, viņa kļuva pilnīgi cits cilvēks. Ja iepriekš Džūlija uz ielas varēja tā vienkārši sabļaut uz Deniju vai pat viņu iepliķēt, tagad viņa izturas pret savu vīru ar mīlestību un pateicību. «Denijs ir lielisks cilvēks, īsts pacietības eņģelis,» apgalvo tuvinieki.

Tomēr arī eņģeļiem zūd pacietība

Kaut arī Deniju visi raksturo kā ārkārtīgi nosvērtu cilvēku, tomēr katrai pacietībai ir sava robeža. Pirms laika izskanēja baumas, ka Džūlijas Robertsas un viņas vīra Denija Modera attiecībās esot iestājusies pat krīze. Denijs negribot ilgāk atrasties slavenās sievas ēnā. Sievas dzīvē viņam pēc bērniem un karjeras esot ierādīta tikai trešā vieta, un viņš ar to vairs negrib samierināties. Tomēr viss atkal liecina par to, ka Denijs Moders ir samierinājies ar savu stāvokli. Abi laulātie ir veiksmīgi piestrādājuši pie savām attiecībām un «pieslīpējušies» viens otram. «Denijs ir vienreizējs partneris, kas mani atbalsta,» tā Džūlija intervijā slavējusi savu vīru. Viņa pati ģimenes miera labad atteikusies no spožās dzīves Losandželosā un bauda ģimenisku idilli Ņūmeksikā, kur aktrise no ASV aizsardzības ministra Donalda Ramsfelda nopirkusi 13 hektāru lielu zemi. Ramsfelda rančo atrodas skaistā kalnu rajonā Taosas grāfistē Ņūmeksikas ziemeļos, netālu no Taosas pilsētas. Šajā apkaimē Ramsfeldam pieder vairāki zemesgabali, vairākas mājas un piena ferma. Džūlijas Robertsas īpašums Ņūmeksikas štatā palielinājies līdz 45 hektāriem.

Vai ģimenes dzīve neapdraud karjeru?

Kā būs ar atgriešanos uz lielā ekrāna? Lai gan pēc bērnu piedzimšanas Robertsa paziņoja, ka turpmākos piecus gadus veltīšot tikai ģimenei, drīz vien viņas domas mainījās — Džūlija nolēma karjeru neatstāt novārtā. Tiesa gan, viņa vēl rūpīgāk izvērtē katru piedāvāto scenāriju un uzņemšanas laukuma atrašanās vietu. Tam visam jābūt pakārtotam viņas dvīnīšiem. Vairs nevar būt ne runas par gariem un mokpilniem ceļojumiem uz attālām filmēšanas vietām.

Džūlijas Robertsas pirmie divi projekti pēc dvīņu piedzimšanas bija saistīti ar animācijas filmām. Viņa ierunājusi lomas animācijas filmās «Šarlotes tīkls» un «Skudru bubulis».

Sagatavošanā patlaban ir trīs kinoprojekti ar Robertsas piedalīšanos — «Charlie Wilson's War» ar Tomu Henku kā partneri, «Fireflies in the Garden» un ģimenes drāma «The Friday Night Knitting Club», kurā Džūlija Robertsa spēlē ne tikai galveno lomu, bet ir arī producente. Šis solis ir bijis rūpīgi izplānots, jo, būdama arī filmas producente, Robertsa pati varēs noteikt filmēšanas grafiku, saskaņojot to ar savas ģimenes interesēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu