Iesildīšanās ballīte «White Liner» — tieši pirms «Sensation White»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nav vairs aiz kalniem ilgi gaidītā diena ikvienam elektroniskās mūzikas klausītājam! Jā, tieši tā — tuvojas tā diena, kad «Arēna «Rīga»» vērs durvis lielākajam deju mūzikas notikumam, kāds līdz šim risinājies Baltijas valstīs, — «Sensation White». Lai vakars iesāktos interesantāk, «Discoteq Promotion» sadarbībā ar «Club Agency (Lt)» organizē pasākumu «White Liner», kas sniegs pozitīvas noskaņas pirms šā lielā notikuma.

Sestdien, 26. maijā, plkst. 18 Daugavas krastu atstās kuģītis «Liepāja», lai sāktos iesildīšanās ballīte «White Liner». Brauciena laikā apmeklētājus priecēs Londonas populārākās radiostacijas rezidents Lee Garner, visiem pazīstamais kluba «Nautilus» «VIP Lounge» rezidents dīdžejs Rise, kluba «Essential» rezidents dīdžejs Al Dee, «Discoteq Promotion» rezidents dīdžejs Kris Hovel, kā arī pārstāvji no kaimiņvalsts Lietuvas: Mr. Mushroom un dīdžejs Groovy. Brauciena laikā darbosies arī bārs. Saulaina atmosfēra, skaista mūzika un saulriets sagaida ikvienu, kas 26. maijā ieradīsies 11. novembra krastmalā.

Brauciens tiks sadalīts divās daļās. Tiem, kam nebūs iespēja uzkāpt uz kuģīša plkst. 18, tiks dota iespēja ierasties 11. novembra krastmalā plkst. 19.30, kad kuģītis piestās atkārtoti, lai uzņemtu jaunus viesus vai atvadītos no tiem, kam trīs stundas varētu likties par daudz. Pēdējā piestāšanās būs plkst. 21.00, kad jau būs pienācis īstais laiks, lai dotos uz «Arēnu «Rīga»» un aizvadītu neaizmirstamu nakti «Sensation White» atmosfērā.

Uz kuģa klāja būs iespēja uzkāpt ikvienam baltās drēbes tērptam, pozitīvi noskaņotam tusētājam, izturot «Face & Fashion Cotrol».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu