Māris Grigalis saderinājies (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Visticamāk, ka televīzijas kanāla LNT laika ziņotājs un izklaides kompānijas «Malimbu Show» vadītājs Māris Grigalis drīz vairs nebūs pieskaitāms pie vecpuišiem.

Viņš atzīst, ka ir attiecību bez laulībām piekritējs, tomēr ne ilgstoši. «Mūsdienu jaunatnei ir ļoti populāri dzīvot kopā, bet neprecēties, jo ir bailes no saistībām,» uzskata Māris.

Viņš atklāj, ka arī pašam pēdējos trīs gadus ir neformālas attiecības, kurām, tēlaini sakot, pienācis laiks pāriet jaunā posmā. Proti, Māris nesen ir saderinājies ar TV 24 «seju» Elīnu Doļģi, paužot, ka ģimenē laulība nav mazsvarīga.

«Nedomāju, ka laulība par 180 grādiem mainīs uzskatus vai atbildību par cilvēku, kas tev blakus, bet pavisam noteikti tā būs svarīga bērniem. Viņi taču vēlēsies tēti un mammu uztvert kā vienu veselu, nevis katru atsevišķi. Manuprāt, laulība ļauj ģimeni saukt simtprocentīgi par savu,» ir pārliecināts Māris.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu