«Sensation White» pulcēja 14 000 apmeklētāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Sestdien «Arēnā «Rīga»» notikušo «Sensation White» pasākumu apmeklēja 14 000 skatītāju, un pasākuma biļetes tika pilnībā pārdotas, portālu «Apollo» informēja pasākuma rīkotāji. Astoņu stundu garumā arēnā uzstājās dīdžeji Electricano, Tim Deluxe, Junior Jack & Kid Creme, Blank&Jones, Marco V un Tim Novy.

«Esmu gandarīts, ka «Sensation White» pasākums Latvijā tika izpārdots. Domāju, ka ikviens no aptuveni 14 000 skatītāju, kas apmeklēja grandiozo gaismas, skaņas, lāzeru, dekorāciju un performanču uzvedumu, ieguva neaizmirstamus iespaidus un atcerēsies šo pasākumu ilgi. «Sensation» komanda bija sajūsmināta par publikas atsaucību un solīja atgriezties Latvijā,» stāsta organizatoru «Jet Force» pārstāvis Kornelis van der Varts.

Pasākuma organizatori saka paldies vairākiem simtiem cilvēku, kas bija iesaistīti pasākuma organizēšanā un pielika pūles, lai pasākums noritētu veiksmīgi. Paldies arī kārtību sargājošiem dienestiem, kam, operatīvi un veiksmīgi darbojoties pasākuma laikā, izdevās novērst vairākus likumpārkāpumus un aizturēt likumpārkāpējus.

Kā ziņo aģentūra LETA, vakara gaitā par dažādu narkotisko vielu glabāšanu tika aizturēti 13 cilvēki, pret kuriem ierosināts kriminālprocess. Starp šiem aizturētajiem trīs ir Lietuvas pilsoņi. Tāpat visa vakara garumā tika sastādīti 29 administratīvā pārkāpuma protokoli par dažādiem sabiedriskās kārtības pārkāpumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu