Somija finansēs «Lordu» šausmeni

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Pagājušā gada «Eirovīzijas» dziesmu konkursa uzvarētāja somu grupa «Lordi» saņēmusi valsts finansējumu 300 000 eiro apmērā, lai varētu realizēt kādu no saviem senajiem sapņiem un uzņemt šausmu filmu.

Mūziķu četrinieks, kas sabiedrībā neparādās bez maskām, nav slēpis, ka daudz iespaidojies no šāda veida filmām. Par īpašu šausmeņu un trilleru fanu uzskatāms grupas līderis Misters Lordi. Un visticamāk, ka tieši viņam ienākusi prātā ideja uzņemt lenti «Dark Floors», kurā galvenajās lomās, protams, ir visi «Lordi» dalībnieki, raksta «Screen Daily».

Izdevums piebildis, ka «Lordi» pagājušomēnes pabijuši prestižajā Kannu kinofestivālā, lai liktu tā dalībniekiem saprast, ka viņu interešu lokā ir ne tikai mūzikas, bet arī kino industrija. Tieši tur pavēstīts par lenti, kurai jau noteikts iznākšanas datums – nākamā gada 9. februāris. Paredzēts, ka lentes kopējās izmaksas sasniegs 4,2 miljonus eiro, tajā galvenokārt piedalīsies somu aktieri un arī filmēšana notiks šajā valstī. Tomēr lente jau uzreiz tiks ieskaņota angļu valodā – tādējādi likts saprast, ka tiek cerēts uz tās starptautiskiem panākumiem.

BBC vēsta, ka dažas jaunās lentes ainas Ziemeļsomijā jau esot nofilmētas un misters Lordi stāstījis, ka filma būšot tipiska «modernā šausmu filma» ar dažādiem monstriem un «šausmu scēnām». Monstru uzbrukumā, protams, būs apdraudēta pasaule, un vienīgais, kas spēs to izglābt, ir kāds bērns, kurš sirgst ar autismu. Kaut gan tālāk scenāriju Misters Lordi (viņš arī Tomi Putānsū) neizpauž, domājams, ka, kā jau pasakās, viss beigsies labi un pasaule tiks glābta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu