Maikls Džeksons saglābj naudu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Popdziedātāja Maikla Džeksona advokāti ārpustiesas ceļā panākuši vienošanos ar kompāniju «Prescient Acquisition», kas vēlējās no mūziķa piedzīt 48 miljonus dolāru. Par kādas summas izmaksu pusēm izdevies panākt kompromisu, netiek vēstīts.

AP vēsta, ka vienošanās panākta pašā pēdējā brīdī – dienu pirms tam, kad Manhatanas tiesā vajadzēja sākties zvērināto izraudzīšanai šai prāvai. «Prescient Acquisition» īpašnieks Dariens Dešs iepriekš bija sacījis, ka M. Džeksons parādos iekūlies pēc tam, kad vērsies pie kompānijas pēc palīdzības 272 miljonu dolāru lielo parādsaistību restrukturizēšanā un vēlējies iegūt kredītu, lai par 573 miljoniem dolāru no kompānijas «Sony» atpirktu pusi «The Beatles» un citu pazīstamu mūziķu dziesmu katalogu.

Pats 48 gadus vecais M. Džeksons, kā jau tas nereti finanšu lietās gadās, apgalvojis, ka ar kompāniju viņam nekādu darīšanu nav bijis, bet D. Dešu viņš nepazīstot un nevēlas pazīt. Mūziķis atgādinājis savu vairākkārt pausto nostāju, ka izklaides industrija ir «pilna ar haizivīm, šarlatāniem un viltvāržiem». «Tā ir pilna ar zagļiem un blēžiem. Tas nav nekas jauns. Visi to zina,» M. Džeksona sacīto citē AP.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu