Brosnanam būs ekrāna romāns ar Džoliju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kļuvis zināms, ka avantūristiskā detektīva «Tomasa Krauna afēra» turpinājumā galvenās lomas atveidos Pīrss Brosnans un Andželina Džolija, turklāt filmēšana notiks arī Krievijā.

Filmā, kuras nosaukums būs «Topkapas afēra», Brosnans un Džolija kļūs par mīlniekiem un pat būšot redzami dažās erotiskās epizodēs.

Kāds zinātājs jau pavēstījis «The Sun»: «Pīrss vēlas filmas par Tomasu Kraunu pārvērst kinoseriālā. Viņš uzskata, ka Krauna tēlam ir tikpat liels potenciāls iegūt milzīgu publikas mīlestību kā Džeimsam Bondam, īpaši, ja viņam blakus ir tāda skaistule kā Andželina Džolija.»

Filmas sižets stāstīs par Topkapas pili Stambulā, kas ar saviem dārgumiem jau izsenis pievilinājusi laupītājus un avantūristus. Tajā neskaitāmas reizes notikuši visneticamākie noziegumi, kas iedvesmojuši romānus un filmas. Pēdējais šāds gadījums bijis 2005. gadā, kad gluži kā Žila Dasena 1964. gada filmā «Topkapi», kas tika uzņemta pēc Erika Amblera romāna, dārgumu mednieki nakts aizsegā iezagās centrālajā telpā, izslēdza signalizāciju un nozaga vērtīgus vēsturiskus eksponātus.

«Topkapas afēras» filmēšana notiks Turcijā, Stambulā, un Krievijā. Tā tiks sākta nākamajā gadā, kad Andželina beigs darbu pie filmas «Wanted», kurā Džolijas ekrāna partneris būs Konstantīns Habenskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu