Keitija Holmsa — viena no ietekmīgākajām zvaigznēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:popsugar.com

Žurnāls «OK» publicējis visietekmīgāko zvaigžņu sarakstu. Viņu pulkā ir arī Keitija Holmsa, Rozija O'Donela un Annas Nikolas Smitas meita Danielinna.

Žurnāla redaktori 19 sarakstā iekļautās slavenības iedalījuši sešās kategorijās: skaistumkaralienes, modes noteicēji, šovbiznesa darboņi, satriecošu figūru īpašnieki, kā arī populāras un spēcīgas personības.

28 gadus vecā Keitija Holmsa nosaukta par skaistumkaralieni viņas «apbrīnojami naivā skatiena dēļ». Bejonsa un Dženifera Lopesa savaldzinājušas izdevējus ar savām frizūrām.

Par populārākajām personībām (tādām, par kurām visvairāk mēles trin prese) atzīta O'Donela un Andželina Džolija ar Bredu Pitu un «Grejas anatomijas» zvaigzne T. R. Naits, kas nesen paziņoja sabiedrībai, ka ir gejs.

Visjaunākā zvaigznīte šajā sarakstā ir 10 mēnešus vecā Danielinna, kas nosaukta par «spēcīgu personību» par godu traģiskajiem notikumiem tūlīt pēc viņas dzimšanas. Sākumā nomira viņas māte, bet pēcāk divi potenciālie tēvi lēma par meitenītes nākotni.

Par ideālas figūras īpašniekiem atzīta Taira Benksa, bet par vismodernākajām zvaigznēm — Sāra Džesika Pārkere, Džastins Timberleiks un Keita Mosa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu