Ļeontjevs piekāvis draugu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievu estrādes zvaigzne Valērijs Ļeontjevs nesen piekāvis savu draugu un sadarbības partneri Aleksandru Bogdanoviču, kurš bija alkohola reibumā.

Iereibušais Bogdanovičs izvedis no pacietības dziedātāju, kurš viņam iesitis pa seju. Jāteic, sitiens bijis pietiekoši spēcīgs, lai Ļeontjeva draugs šķirtos no pāris priekšzobiem.

Bogdanoviču un Ļeontjevu saista gadiem ilga sadarbība - sākotnēji Aleksandrs bija mūziķa masieris, vēlāk administrators un apsargs. Ar laiku abi izlēma, ka viņiem neizdodas sastrādāties, tādēļ viņi nolēma saglabāt vienkārši draudzīgas attiecības. Visu šo laiku Ļeontjevs savu draugu atbalstīja gan morāli, gan materiāli.

Kautiņš Vitebskā, kura laikā Bogdanovičs šķīrās no zobiem, nav bijis pirmais konflikts starp draugiem. Ļeontjevs un Bogdanovičs regulāri strīdas, un vaininieks vienmēr ir «nepopulārākais» draugs.

Šajā reizē Aleksandrs, būdams alkohola reibumā, izteica neskaitāmus apvainojumus, un Ļeontjevs, neizturējis drauga nepateicību, iesita viņam pa seju.

«Situācija bija ļoti neglīta,» pēc notikušā presei stāstīja Bogdanovičs. «Man par to tagad negribētos runāt, jo ir liels kauns par notikušo.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu