<i>Ladybird</i> izklaidē Krievijas zvaigznes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

Jūlija beigas dziedātājai Ladybird bijušas muzikāli ļoti aktīvas un nozīmīgiem koncertiem bagātas.

21. jūlijā māksliniece kopā ar savu pavadošo grupu muzicēja Liepājā uz «Baltic Beach Party» lielās skatuves. Nedēļu vēlāk dziedātāja uzstājās konkursa «Jaunais vilnis» noslēguma afterparty viesnīcā «Jūrmala SPA», kā arī konkursa VIP afterparty Jūrmalas restorānā «Akvarium».

Šo pasākumu apmeklēja un Ladybird uzstāšanos vēroja konkursa augstākā līmeņa menedžments, kā arī ievērojams skaits Krievijas šovbiznesa prominenču, ieskaitot Allu Pugačovu, Igoru Krutoju, Nikolaju Baskovu un citus konkursa viesus un žūrijas locekļus. 

Gatavojot uzstāšanos abām festivāla «Jaunais vilnis» ballītēm, Ladybird programmā tika iekļauta Krievijā ļoti pazīstamā un slavenā kompozīcija «Dziesma par lāčiem» no 60. gadu krievu kino grāvēja «Kaukāza gūstekne». Par šo dziesmu Ladybird izpildījumā pēc abiem Jūrmalā sniegtajiem koncertiem tika saņemtas daudzas labas atsauksmes, kas savukārt kalpoja par iemeslu idejai veikt šīs dziesmas ierakstu studijā. Darbs pie šīs idejas realizācijas jau ir sākts, un, visticamāk, nākamās nedēļas sākumā ieraksts nonāks Latvijas radiostacijās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu