Malaizijā cenzē Gvenas Stefanī skatuves tērpus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celebrities.com

Padodoties musulmaņu aktīvistu spiedienam, amerikāņu dziedātāja Gvena Stefanī savā koncertā Malaizijā atteiksies no izaicinošā apģērba.

Pagājušajā nedēļā organizācijas «Nacionālā Malaizijas studentu musulmaņu apvienība» pārstāvji, kurā ietilpst 10 000 dalībnieku, paziņoja, ka Stefanī reklāmas klipi ir zemiski un ir pretrunā ar vietējām aziātu un musulmaņu tradīcijām. Organizācija pieprasījusi atcelt plānoto koncertu.

21. augustā Kualalumpurā plānotajā koncertā dziedātāja uz skatuves nebūs redzama atklātā apģērbā, teikts koncerta rīkotāju izplatītajā paziņojumā. «Atbilstoši Malaizijas varas iestāžu rīkojumiem Gvena Stefanī rūpēsies, lai viņas šovs neaizskartu vietējo iedzīvotāju morālās un garīgās vērtības,» ziņo koncerta organizatori.

Atbilstoši oficiālajiem likumiem dziedātājas apģērbam ir jāsedz augums no krūtīm līdz ceļgaliem. Uzstāšanās laikā aizliegts lēkāt, kliegt, mētāties ar dažādiem priekšmetiem un publiski apskauties. Malaiziešiem nepiedodami šķiet valkāt apģērbu ar uzrakstiem un attēliem, kas satur rupjības vai ir saistīti ar narkotiku lietošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu