«Borowa MC» piedāvā jaunu singlu — «Baba Toņa inženers»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aiz kalniem dzirdama traktoru skaņa, pa pļavām brauc kombaini, un ļaudis steidz ievākt šā gada ražu. Bet ir kāds apstāklis, kas ražas novākšanas svētkus ikreiz var aizkavēt un pat pilnīgi sabojāt... Salūzusi tehnika!

Šovasar gan par to nebūs jābēdā, jo grupa «Borowa MC» piedāvā savu jaunāko singlu «Baba Toņa inženers».

Ierasts, ka grupa dzied par jaunām meitenēm, mīlu gaidošām sievietēm, bet šoreiz gods tiks... vecmāmiņām, kas ir apņēmības pilnas un gatavas ik mirkli steigties palīgā visiem, kam bēdīgs prāts vai salūzis traktors. Pēc neskaitāmiem fanu lūgumiem grupa izlēmusi vienu no pieprasītākajām koncertu dziesmām nodot arī radiostacijām. «Lai skan un pielīp!» tādus ceļa vārdus jaunajam singlam novēl grupas puiši.

«Baba Toņa inženers» ir dziesma, kas tika uzrakstīta drīz pēc debijas albuma «Trepis iz Nakurīni» izdošanas, kurš nopelnīja Zelta diska statusu, un uzreiz iekaroja visu koncertu apmeklētāju sirdis un prātus. «Baba Toņa» iekļauta arī maija sākumā iznākušajā albumā «Plastilina pasaule».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu