Kā satracināt savu sievieti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Erots

Pēc vācu zinātnieku datiem, dāmas no seksa gūst sešas reizes mazāku baudu nekā vīrieši. Vai ne tāpēc, ka stiprais dzimums bieži vien ignorē sievietes karstos punktus?

Par šādu zonu eksistenci zināja jau senie ķīnieši (slepenos punktus viņi dēvēja par migrējošiem). Ķīnieši uzskatīja, ka migrējošo punktu atrašanās vieta dzīves laikā var mainīties atkarībā no vecuma, hormonālām svārstībām, menstruālā cikla, grūtniecības utt. Žēl, ka ķīnieši nav izveidojuši un atstājuši sievietes seksuālo karti ar sīku visu erogēno zonu aprakstu, arī migrējošo. Tā jūtami atvieglotu mūsdienu vīriešu uzdevumu, jo daudzi pat nenojauš, ka partneres erogēnā zona var atrasties, piemēram, uz plaukstas vai padusē!

Lūpas

Lielākajai daļai dāmu patīk skūpstīties. Turklāt dažas tā iekarst, ka spēj izbaudīt orgasmu uzreiz, aizmirstot, ka galvenais vēl priekšā. Un viss tāpēc, ka viņu lūpas ir šī pati nezināmā zona. Tiesa, vīrieši šādas sieviešu kaisles dēļ dažkārt apjūk, jo lielākā daļa no viņiem skūpstus uzskata par blēņošanos.

Ausis

Daudzi seksopatologi domā, ka mīlas prelūdiju vīriešiem vajadzētu sākt tieši ar sievietes ausi.

Kakls

Neviena sieviete nav vienaldzīga pret kakla glāstīšanu. Vienām dāmām patīk, ka vīrietis skūpsta kakla priekšējo daļu, citām — zonu zem ausīm, trešās bauda traku sajūsmu, kad partneris spēlējas ar viņas matiem. Tomēr klejojošā erogēnā zona var slēpties arī gropītē galvas mugurdaļā, pat vienkārša šīs zonas masāža dāmai var izraisīt erotisku pacēlumu.

Krūtis

Pēc seksopatologu vērtējuma, gandrīz 80 procentiem sieviešu krūtis ir spēcīga erogēnā zona. Turklāt nepavisam nav svarīgi, vai sievietei ir mazas vai lielas krūtis; neatkarīgi no lieluma tās ir jutīgas pret glāstiem. Tiesa, lielākā daļa skaistā dzimuma pārstāvju nevar ciest, ja partneris metas uz sievietes krūtīm kā cilvēks, kuram nedēļu nav dots ēst, bet pēc tam beidzot aicināts pie galda. Krūtis mīl maigu apiešanos. Īpaši krūšu galiņi — šīs zonas glāstīšana paātrina orgasma iestāšanos sievietei un padara to divas reizes spēcīgāku.

Vēders

Vidukļa apvidus arī ir visīstākā erogēnā zona. Kā uzskata speciālisti, dzīvnieciskās kaislības nevienu sievieti neatstāj vienaldzīgu: glāsti vidukļa līmenī uzreiz provocē uzbudinājumu zemāk par vidukli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu