Ketija Holmsa skumst pēc darba

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:blog.de

Toma Krūza mīļotā Ketija Holmsa pašlaik risinot sarunas par piedalīšanos filmā «Wonder Woman», kam aktieri tiek meklēti jau gandrīz 75 gadus! Ketija par katru cenu cenšas dabūt galveno lomu šajā filmā, jo vēlas ātrāk atgriezties uz ekrāniem.

Holmsu neapmierina, ka viņa ir populāra, tikai pateicoties laulībai ar Tomu Krūzu. Pašlaik «Wonder Woman» ir tikai apspriešanas līmenī, bet Ketija jau ir pārliecināta, ka supervarones loma atgriezīs viņai zvaigznes statusu. Viņa vēlas pierādīt savu aktiertalantu un to, ka var stingri stāvēt uz savām kājām arī bez Toma Krūza palīdzības.

Toms savukārt jūtas atbildīgs par Ketiju un cenšas kontrolēt viņas karjeru, taču Ketija vēlas pierādīt, ka daudz ko var izdarīt pati. Holmsa pat esot norunājusi tikšanos ar filmas veidotājiem laikā, kad Toms pavisam noteikti nevarētu būt nekur tuvumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu