Skatītāji izvēlas visneveiksmīgākos ekrāna romānus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Publicitātes foto

Lielbritānijā veiktajā aptaujā pārītis no «Zvaigžņu kariem» — Natālija Portmena un Haidens Kristensens — atzīts par visnepārliecinošākajiem mīlētājiem kino vēsturē. Otro vietu aptaujā ieguvuši Dženifera Lopesa un Bens Afleks filmā «Džigli». Viņiem seko Keira Naitlija un Orlando Blūms «Karību jūras pirātos».

Aptaujā, kas tika veikta pēc kinoreklāmas kompānijas «Pearl&Dean» lūguma, piedalījušies 3000 britu skatītāju. Skatītāji domā, ka Blūma un Naitlijas attiecības ir pārlieku vecmodīgas un bezkaislīgas.

Ceturto vietu ieņem Madonna, kuras romantiskās attiecības ar itāliešu aktieri Adriāno Džanīni filmā «Jūras aiznestie», nav pārliecinājušas skatītājus.

Piektajā vietā ierindojusies Ketrīna Zeta-Džounsa un Šons Konerijs filmā «Lamatas», skatītāju neticību viņu kaislei raisa abu 40 gadu starpība.

Sestajā vietā — Hjū Grānts un Endija Makdauela no romantiskās komēdijas «Četras kāzas un vienas bēres».

Bens Afleks vēlreiz ticis TOP 10, jo skatītāji nav noticējuši arī viņa ekrāna romānam ar Keitu Bekinseilu «Pērlharborā»; viņi septītajā vietā.

Astotajā vietā — bijušie mīlnieki Toms Krūzs un Nikola Kidmena filmā «Acis plaši aizvērtas». Viņu attiecībām skatītāji tic mazāk nekā Hīta Ledžera un Džeika Gilenhāla romānam «Kuprainajā kalnā», kas ieņem devīto vietu.

Visu noslēdz Leonardo di Kaprio un Keita Vinsleta ar slaveno «Titāniku».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu