Nikolasam Keidžam nācās šķirties no iemīļotajām kobrām

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šķirties no divām iemīļotajām kobrām – Mobijas un Šebas, kaimiņi piespieda slaveno Holivudas aktieri Nikolasu Keidžu, draudot iesūdzēt viņu tiesā. Keidžs atvadījās no draudzenēm un nodeva viņas zooloģiskajā dārzā.

„Man vienmēr pa rokai bija pretinde, ja šīs jaunkundzes jums iekodīs, jums būs tikai 15 minūtes līdz brīdim, kad priekškars aizvērsies. Es viņas mīlēju. Stundām varēju viņas vērot”, saka aktieris.

Reiz nepadomājis Keidžs par savām draudzenēm kobrām ieminējās nakts televīzijas šovā. Kaimiņi satraucās un sāka pieprasīt no Keidža, lai viņš tiek vaļā no šiem mājdzīvniekiem, tā ar’ viņam neatlika nekas cits, kā nodot čūskas zoodārzā.

Aktieris jau sen ir slavens ar to, ka viņa kolekcijā ir dažādi dīvaini priekšmeti un objekti: astoņkājis, planētas Marss gabals, cilvēku galvaskausi un miruši sikspārņi. Pats viņš to skaidro: „Es pētu šos priekšmetus un pilnībā tajos iegremdējos. Tā ir daļa no tā, ko es daru kā aktieris. Tāpēc nav nekāds brīnums, ka šie ieradumi izplatās arī uz manu personīgo dzīvi”.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu