Šarapovas bijušais mīļākais atklāj intīmus noslēpumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celebrities.com

Tenisistes Marijas Šarapovas bijušais draugs amerikāņu grupas «Maroon 5» vokālists Ādams Levains atklājis intīmas detaļas par abu attiecībām.

Kā raksta «The Sun», tenisa kortos skaļi stenošā Šarapova, pēc Levaina vārdiem, guļamistabā ir mēma kā zivs. «Seksa laikā viņa neizdvesa ne skaņu. Vai varat iedomāties manu vilšanos? Es biju domājis, ka viņa skaļi kliegs, bet tā vietā viņa gulēja kā beigta varde. Iedomājieties? Viņa pat sadusmojās, ka es sāku stenēt, apgalvojot, ka traucēju viņai koncentrēties,» stāsta tenisistes bijušais mīļākais.

«Tā bija tāda vilšanās, ka mēnesi pēc tam man bija jālieto antidepresanti. Es biju lielākā šokā nekā pēc tam, kad uzzināju, ka Ziemassvētku vecītis nav īsts!»

Šarapovas un Levaina romāns aizsākās 2005. gadā, kad abi iepazinās Marijas 18. dzimšanas dienas ballītē. Attiecībām nebija ilgs mūžs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu