Suns nokož kaimiņa vistas (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bauskasdzive.lv

Ceraukstes pagastā kāds suns nokodis kaimiņa vistas. Tā informē Bauskas rajona Policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Linda Zubāne.

No Ceraukstes saņemta ziņa, ka 3. jūnijā pa dienu kāds suns aizdevies uz kaimiņu mājām un tur nokodis 12 vistas. Mājputni esot bijuši ar žogu norobežotā teritorijā. Suņa saimniekam sastādīts administratīvo pārkāpumu protokols.

Laikā no 1. jūnija plkst. 17 līdz 4. jūnija plkst. 15 Iecavas novadā no kādas saimniecības ēkas nozagts traktors T-30. Policija par notikušo uzsākusi kriminālprocesu.

Īslīces pagastā 3. jūnijā ap plkst. 15 pie kādas mājas uziets nesprādzis otrā Pasaules kara lielgabala lādiņš. Policijai par šo bīstamo atradumu paziņots tikai 4. jūnijā. Nekavējoties tika informēti zemessargi, lai tie lādiņu neitralizētu.

Noticis kārtējais apsargu un pircēju konflikts lielveikalā. 3. jūnijā ap plkst. 15.15 lielveikalā «Rimi» Bauskā «saķērušies» veikala apsargs un kāds 1985. gadā dzimis vīrietis. Pircējs veikalā apsēdies pārdošanai paredzētajā krēslā un nav cēlies augšā. Apsargs aicinājis vīrieti krēslā nesēdēt, taču tas aizrādījumu ignorējis. Tad apsargs sācis pielietot spēku, lai pircēju pieceltu no krēsla. Tādējādi izcēlies konflikts. Pircējam sastādīts administratīvo pārkāpumu protokols par huligānismu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu