Orgasms — vairāk nekā tikai orgasms

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Senie Austrumi, no kuriem racionālā Rietumu pasaule ir ieguvusi dažādas smalkas garīgas zināšanas, arī Mīlas Dao, Tantru un Kamasūtru, par sievietes orgasma bezjēdzīgumu nediskutē.

Dzimumakta un orgasma enerģija tiek apskatīta daudz augstākās kategorijās nekā primitīva baudas gūšana vai vienkārša vairošanās. Tā ir enerģiju apmaiņa. Savdabīga meditācija. Ceļš uz garīgo attīstību un pilnveidošanos.

Turklāt tā ir arī ķermeņa ārstēšana. Tur vienlīdz svarīgi ir abi partneri, un vīrieša ātrie vingrojumi savas baudas sasniegšanai seno Austrumu filozofijā ir nepieņemami. Tur valda uzskats — lai vīrietis gūtu patiesu baudu un enerģiju, viņam pirmām kārtām tā jāsniedz sievietei.

Lai gan, kā apgalvo mūsdienu Dao meistars Manteks Čia, arī senajās zināšanās dzimumakta mērķis nekad nav bijis orgasms, tomēr tam tiek veltīta liela uzmanība. Un, lai gan baudas enerģija iegūstama arī bez orgasma, ir vērts papūlēties, lai to sasniegtu. Vēl jo vairāk tāpēc, ka tas nebūt nav grūti.

Arī 90% sieviešu, kuras nekad mūžā nav sasniegušas orgasmu, tas ir pilnīgi iespējams, uzskata Dao.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu