Vinters šovā dzied ar salauztu kāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/I.Kundziņa

Motobraucējs Jānis Vinters TV3 šovā «Dziedi ar zvaigzni» apliecinājis, ka ir īsts vīrs. Svētdien uz skatuves viņš kāpa ar sakostiem zobiem, jo divas dienas iepriekš viņš bija lauzis kāju.

Žurnālam «Vakara Ziņas» Vinters atklāj, ka kāju lauzis treniņā - cietis stilba kauls 20 centimetrus virs potītes. Dienu pirms šova pirmizrādes Traumatoloģijas slimnīcā lauztais kauls sastiprināts ar 40 centimetrus garu metāla stieni. No šī stieņa motociklists «atvadīšoties» ne agrāk kā pēc pusotra gada.

Par spīti lauztajai kājai, motobraucējs šovā turējās varonīgi - aizskatuvē lēca ar kruķiem, bet uz skatuves izturējās tā, it kā nekas nebūtu noticis. Kā norāda «Vakara Ziņas», nelielu stīvumu viņa kustībās, izpildot dziesmu ar savu skatuves partneri Lenii, varējuši manīt tikai tie, kuri sportista turēšanos pie kruķiem bija redzējuši aizskatuvē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu