Dobelē bojā gājusī meitenīte noslepkavota pirms trim nedēļām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personīgā arhīva

Pirms nepilna mēneša Dobelē pazudusī meitenīte Diāna Kozlovska mirusi vardarbīgā nāvē un viņa nogalināta pirms trim nedēļām, liecina sākotnējie ekspertīžu rezultāti.

Dobeles policijas priekšniece Zenta Tretjaka portālam «Apollo» pastāstīja, ka vēl tiks veiktas vairākas ekspertīzes, taču jau tagad zināms, ka meitenīte mirusi ne mazāk kā pirms trim nedēļām. Viņa atklāja, ka vietu, kur meitenīti atrada, iepriekš policija jau bija pārbaudījusi, taču nevēlējās komentēt, kādā veidā meitene tur nokļuvusi.

Tretjaka pastāstīja, ka nekādā gadījumā nevar runāt par policijas bezdarbību, meklējot meiteni: «Policija veica maksimālu darbu. Tika iesaistīts ļoti liels cilvēku skaits, lai meitenīti atrastu.» Viņa arī sacīja, ka pirmdien Dobelē pabijis iekšlietu ministrs Ivars Godmanis, lai personīgi iepazītos ar izmeklēšanas gaitu, taču nekādi pārmetumi par policijas darbu nav bijuši.

Jau vēstīts, ka meitenīte sestdien atrasta netālu no mājām vietā, kur policija jau vairākkārt viņu meklējusi. Plašāku informāciju policija pagaidām izmeklēšanas interesēs neizpauž.

Policija pārbaudīja vairākas versijas, kādēļ meitene pazudusi. Tika skaidrots, vai meitenīte pazuda, jo bijušas problēmas ģimenē, kā arī ar ģimeni nesaistītas versijas. Policija iepriekš gan pauda pārliecību, ka meitene ir dzīva un tiks atrasta.

Jau vēstīts, ka 1997. gadā dzimusī Diāna Kozlovska no mājām Dobelē, K. Barona ielā 2, izgāja 14. augustā ap plkst. 16 un līdz šim viņas atrašanās vieta nebija zināma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu