Vai omītēm gāja labāk nekā mums?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz pētījumiem mudīgie briti izskaitļojuši, ka mūsdienu sieviete ar seksu nodarbojas ievērojami mazāk, nekā to darīja pirms 50 gadiem.

Mūsu vecmāmiņas mīlējušās krietni vairāk par mums — sakoptajām, skolotajām, ar feminisma bacili inficētajām karjeras sievietēm. Mūsdienu pasaulē esot daudz vairāk vientuļu sieviešu, kuras pirmajā vietā liek karjeru, un sekss viņām ir viena no pēdējām prioritātēm. Vai tiešām tas nozīmētu, ka orgasma trūkums ir tikai un vienīgi mūsu laikmeta slimība? Omītes varēja, mēs nevaram?

Tomēr, ja padomājam loģiski, tas, ka mūsu omītes biežāk mīlējās, nebūt nenozīmē, ka viņu problēmas ar orgasmu atšķīrās no mūsdienu problēmām. Pirms 50 gadiem sievietes daudz biežāk bija mājsaimnieces, viņas agrāk precējās un dzemdēja pirmos bērnus. Turklāt viņu pirmais un svarīgākais uzdevums bija apmierināt savu vīru. Un tam nu tiešām viņas varēja atlicināt daudz laika. Tur pat nav jāveic pētījums, lai atzītu: mūsdienu sieviete par savu uzdevumu neatzīst vīrieša apmierināšanu.

Sociologi apgalvo: mūsdienās sieviete, kura pirms vīra pārnākšanas no darba uzkrāso lūpas, ir liels retums. Un arī ar seksu viņa nodarbojas tad, kad pati to vēlas. Turklāt ar konkrētu prasību — gūt no tā baudu, arī 70% gadījumu nesasniedzamo orgasmu, orgasmu, orgasmu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu