Godīgais Stings pieķerts apmeklējam bordeli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Slavenais dziedātājs Stings, kurš pazīstams kā gādīgs ģimenes cilvēks un sešu bērnus tēvs, trešdienas rītā pieķerts apmeklējam kādu populāru Hamburgas priekanamu.

Neraugoties uz to, ka viņš centies nemanīti ielēkt automašīnā, kas viņu gaidīja pie bordeļa ieejas, paparaci fotogrāfiem izdevies fiksēt viņu.

Stings, kurš Hamburgā atrodas grupas «The Police» atkalapvienošanās turnejas ietvaros, vienu no greznākajiem pilsētas bordeļiem «The Relax» apmeklējis divu miesassargu pavadībā.

«Ko Stings darīja Hamburgas galvenajā bordelī?» - ar šādu virsrakstu iznācis Vācu tabloīds «Bild», rakstam pievienojot fotogrāfiju, kurā Stings redzams automašīnā pie priekanama.

«The Relax» sevi pozicionē kā nevainīgu striptīza klubu, tomēr visiem kluba apmeklētājiem ir zināms, ka jebkuru no 40 modelēm, kas tur strādā ik vakaru, ir iespējams iegādāties, lai divvientulībā pavadītu laiku baseinā, burbuļvannā vai saunā. Jāpiebilst, ka visi priekanami Vācijā ir legalizēti.

Kluba pārstāvji, saprotamu iemeslu dēļ, paziņojuši, ka Stings šajā vakarā klubu nav apmeklējis. Tajā pašā laikā Stinga preses dienests izplatījis paziņojumu, kurā teikts, ka ne Stings, ne viņa sieva Trūdija Stailere nekad nav slēpuši savu interesi par striptīza klubiem. «Es nezinu, vai viņš tur ir bijis, taču nebrīnīšos, ja tā tik tiešām ir taisnība. Tur nav nekā nosodāma un apkaunojoša,» savu viedokli pauž Stinga preses sekretāre.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu