Ko sievietes dara nepareizi? (Konkursa stāsts)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Kādēļ tik daudzām sievietēm neveicas ar vīriešiem, ko viņas dara nepareizi?

Nāk uzreiz prātā teiciens: ar sievietēm ir kā ar bitēm... Es teiktu: ar sievietēm ir vēl trakāk — bites dzeļ, bet sievietes vienkārši nesaprot savu patieso būtību un tad brīnās, kāpēc vairākumam neveicas ar mums —vīriešiem.

Viss ir loģiski un vienkārši izskaidrojams.

Pirmām kārtām viņas nav pārliecinātas pašas par sevi. Sievietes kļuvušas pārāk dinamiskas, pārāk daudz skrien un dažkārt aizmirst pašu galveno un svarīgāko — viņām, izejot uz ielas ārā no mājas, jāizstaro kāds īpašs maigums, sievišķība, lai arī apkārtējā pasaule kļūst mazliet laimīgāka, priecīgāka, un tad arī mēs, vīrieši, viņas ievērosim.

Ir tādas sievietes, kas ļoti, ļoti, ļoti skaisti prot pasniegt savu sievišķību, un ir sievietes, kuras baidās to darīt. Viņas baidās tikt pārprastas, baidās, ka kāds padomās ne to, ko vajadzētu. Viņām jāmīl pašām sevi, un tad jau nāks arī mīlestība no mums.

Neveicas... neveicas... Kur jūs esat, vīrieši? Tā domā sievietes... Tam, protams, ir vajadzīga spēcīga vēlme, lai pēkšņi no apvāršņa izlīstu skaistulis. Bet arī to var izdarīt ar domas palīdzību. Iedomājieties, kādu jūs gribētu vīrieti, «uzzīmējiet» projektu, bet pēc tam sāciet attiecīgi domāt par savu izredzēto. Palīdzēs!

Bet visu — kā vienmēr — ar mēru! Vēl ļoti interesanti un laikam ne visai pareizi ir, ka sievietes pārmērīgi un pārspīlēti uzskata, ka mēs neveltām visu uzmanību savstarpējām attiecībām, ka nemīlam viņas, ka mums nerūp viņas tik ļoti kā mēs viņām. Tāpēc tik ļoti apbēdinātas un sāpinātas viņas jūtas, ka, ieraugot vīrieti, gatavas uzreiz krist ap kaklu un izkliegt visumā, cik viņas ļoti grib, lai mēs viņas mīlam!

Es kā vīrietis pilnīgi droši varu apgalvot: mēs ieklausāmies jūsos, sievietes, jūsu vēlmēs, steidzam dod jums norādes, kā padarīt jūs laimīgas, savukārt jums jābūt laimīgām, pašpārliecinātām, smaidīgām un inteliģentām. Ja kļūsiet par mūsu partnerēm un ja jums šķiet, ka neveicas, tas ir tieši tāpēc, ka lielākoties jūs esat viegli aizkaitināmas, nervozas, saspringtas, pārmērīgi prasīgas, ēdat pārāk maz (vai pārāk daudz) un iedzenat sevi kompleksos, esat nežēlīgi nomāktas, pārmērīgi seksuālas (vai gluži otrādi) un vienkārši apdullinātas — kā jau sievietes! Bet tas jau normāli... Arī mēs mēdzam kļūt traki jūsu dēļ...

***

Konkurss rīkots sadarbībā ar apgādu «Tapals».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu