Kellija Osborna negrib kļūt par diētu modes upuri

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: allposters.com

Rokmūzikas leģendas Ozija Osborna jaunākā meita dziedātāja un aktrise Kellija Osborna nekad nekļūšot par jaunākās diētu modes upuri, jo «draņķa» novājēšanas programmas tikai padarot viņu vēl neapmierinātāku ar savu figūru, izteikusies pati dziedātāja.

Populārā mūzikla «Chicago» apaļīgā zvaigzne samierinājusies ar savu ķermeni un pieņēmusi to tādu, kāds tas ir, neuztraucoties par tādām lietām kā dubultzods, un uzskata, ka slavenības, kas nepārtraukti ietur diētas, ir nolemtas nožēlojamai eksistencei un ciešanām. «Es pat negribu kļūt par vienu no tiem cilvēkiem, kas ietur kādu no šīm draņķa diētām. Tas nav veselīgi. Cilvēki, kas ietur tās muļķīgās diētas, ir nelaimīgi un nožēlojami — viņi visu laiku ir izbadējušies. Es esmu laimīga un paēdusi,» viņa sacīja intervijā žurnālam «Closer».

Kā jau aģentūra LETA ziņoja, pagājušajā pirmdienā Osborna debitēja uz teātra skatuves Londonas Vestendā populārajā mūziklā «Chicago» («Čikāga»). Divdesmit divus gadus vecā Kellija Osborna ir jaunākā aktrise, kas spēlējusi šo lomu, un pēc debijas saņēma vētrainus publikas aplausus. Viņa pievienojusies Londonas Kembridžas teātra trupai uz septiņas nedēļas ilgo sezonu, kamēr tiks demonstrēts mūzikls.

2003. gadā Osbornas duets ar tēvu «Changes» iekļuva populārāko dziesmu tabulās, bet nesen viņa kļuva par radiostacijas «BBC Radio 1» programmas vadītāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu