Ekspertīzes Diānas lietā — ātrākais, nedēļas nogalē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Bojā gājušās dobelnieces Diānas Kozlovskas lietā veikto ekspertīžu rezultāti, kas varētu izmeklēšanā sniegt vairāk informācijas par noziegumu, varētu būt zināmi, ātrākais, šīs nedēļas nogalē, trešdien vēstī laikraksts «Diena», atsaucoties uz Dobeles policijas pārvaldes priekšnieces Zentas Tretjakas teikto.

«Apollo» jau vēstīja, ka gandrīz mēnesi pēc desmit gadu vecās Diānas Kozlovskas pazušanas bez vēsts policija meitenīti atradusi mirušu.

Policija pārbaudīja vairākas versijas, kādēļ meitene pazudusi. Tika noskaidrots, vai meitenīte pazuda, jo bijušas problēmas ģimenē, kā arī ar ģimeni nesaistītas versijas. Policija iepriekš gan pauda pārliecību, ka meitene ir dzīva un tiks atrasta.

Diāna Kozlovska mirusi vardarbīgā nāvē, un viņa nogalināta vairāk nekā pirms trim nedēļām, liecina sākotnējie ekspertīžu rezultāti. Tretjaka portālam «Apollo» iepriekš apstiprināja, ka policija aktīvi izmeklē noziegumu, taču pagaidām nav noskaidrots iespējamais slepkava. Policijā sākts kriminālprocess par slepkavību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu