Toms Henkss uzņems TV seriālu par Kenedija noslepkavošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mesanniv.com

Aktiera Toma Henksa producentu kompānija kopīgi ar telekanālu «HBO» uzņems 10 sēriju garu miniseriālu pēc Vinsenta Bugliozi bestsellera «Atjaunotā vēsture: Džona F. Kenedija nogalināšana». «Atjaunotās vēstures» autors izteicis cerību, ka kompānija «Playtone Prods» un kanāls «HBO» palīdzēs viņam «pārliecināt tos, kas vēl šaubās, un pastāstīt cilvēkiem patiesību».

Savā grāmatā bijušais prokurors secina, ka ASV prezidents Džons Kenedijs tika nošauts 1963. gadā un to izdarīja Lī Hārvijs Osvalds, kas darbojās vienatnē. «75% amerikāņu tic, ka aiz šīs slepkavības slēpjas sazvērestība, un tikai 19% tic Vorena komisijas secinājumiem,» saka Bugliozi.

Grāmata «Atjaunotā vēsture: Džona F. Kenedija nogalināšana» kļuva par 20 gadu ilgās izmeklēšanas augli. Izmeklēšanas laikā Bugliozi runāja ar daudziem lieciniekiem, pētīja tūkstošiem dokumentu un fotogrāfiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu