«Sievietes un mīļākie». Apsveicam konkursa uzvarētājus!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stāstu konkurss noslēdzies. Stāsti turpinās! Jo mēs vienmēr būsim priecīgi saņemt jūsu stāstus, viedokļus par attiecībām.

Dalieties savā bagātīgajā pieredzē tie, kam tāda ir. Jautājiet tie, kuri vēl nezina. No savas puses apsolām saukt talkā psihoterapeitu vai psihologu, ja problēma būs samilzusi tik ļoti, ka paši vairs nespēsim to atrisināt. 

Un ik pa mirklim ielūrēsim arī kādā gudrā grāmatā, ko izdevis apgāds «Tapals», kā arī citas izdevniecības. Tie rakstnieki nemaz nav tik dumji, kā te dažs labs izsakās.  

Bet nu — apsveicam mūsu konkursa uzvarētājus. Viņi, kā jau solījām, ir pieci:

Juris — par stāstu «1 pudele vīna + kastīte «Serenādes» = 1 reize...» (publicēsim tuvākajās dienās);

<b>Ilze&nbsp;</b>— par stāstu <b>«Ko īsti grib vīrietis? Un sieviete?»;</b>

<b>Juris D. kungs</b>&nbsp;— par stāstu <b>«Ko sievietes dara nepareizi?»;</b>

Ieva — «Kā pievilināt vīrieti» (publicēsim tuvākajās dienās);

Velta — «Mīlēt un būt mīlētiem!» (publicēsim tuvākajās dienās).

Balvas arī zināmas: apgāda «Tapals» šovasar izdotā lietuviešu rakstnieka Edmunda Katana grāmata «Sievietes un mīļākie», kas dažu mēnešu laikā piedzīvojusi jau otru izdevumu. Konkursa uzvarētāji pa e-pastu saņems ziņu, kur var saņemt savu balvu. 

Apsveicam! Un ķerieties pie lasīšanas! Tiem, kam šoreiz grāmata netika, tuvākajā laikā publicēsim dažas pikantas lappusītes no tās. Tā sakot, ieēdināšanai...  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu