Es, sieviete, sieva un mīļākā, domāju tā...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Vai tiesa, ka sievietei ir grūti atrast vīrieti?

Sievietei nav grūti atrast vīrieti, parasti vīrieši atrod viņu, ja vien ir tāda sieviete, kas sevi ciena un rūpējas par sevi. Un, ja viņa nebaidās no pārmaiņām un ir atvērta dzīvei, tad noteikti vīrieši viņu atradīs, un tad jau atliek vien izvēlēties īsto vīrieti!

Kādi, tavuprāt, ir labākie paņēmieni vīrieša pievilināšanai un noturēšanai?

Īpaši paņēmieni man nav zināmi, citām tas iznāk dabīgi, citām varbūt vairāk pie tā jāpiedomā; pats iedarbīgākais, ko zinu, ir sievišķīgais šarms, tas nostrādā vienmēr.

Es apzinos savu sievišķības spēku un arī to izmantoju visdažādākās dzīves situācijās, tā atrisinot arī visai ikdienišķas problēmas. Es nevēlos nevienu noturēt, un tā varbūt arī ir mana «noturēšanas atslēga», jo nevienu savas dzīves vīrieti neuzskatu par savu privātīpašumu. Man pašai patīk būt brīvai un neatkarīgai un nepatīk, ja mani cenšas ierobežot. Tāpēc cienu arī otra brīvību.

Kā tev šķiet, kādēļ tik daudzām sievietēm neveicas ar vīriešiem, ko viņas dara nepareizi?

Manuprāt, tā ir pilnīga pašuzupurēšanās vīrietim, atsakoties no visa, kas pašai svarīgs. Nevienam tāds upuris nav vajadzīgs, vismazāk vīrietim. Viņš vienkārši paņems tik daudz no sievietes, cik viņa ļaus un cik pats to vēlēsies, un neizjutīs par to nekādus pārmetumus.

Kam gan būs vajadzīga tāda sieviete, kā izspiests citrons, tāpēc jāatceras vienmēr, ka vispirms jāpiepilda sava dzīve un jācenšas darīt to, kas pašai patīk! Būsi pati laimīga un varēsi darīt arī citus laimīgus. Un nevajag censties vīrieti noturēt par katru cenu — ja būs gājējs, tad arī aizies, bet, ja jutīs, ka nevēlas viņu piesiet, bet ļauj to «brīvību» izbaudīt, pats tā piesiesies, ka ne vaļā atraisīt.

Vai piekrīti apgalvojumam «Sievietes grib seksu tikai tad, kad cer kaut ko par to dabūt. Piemēram, ja jūt, ka esi spējīgs viņām kaut ko nopirkt»?

Par seksu negribu dabūt neko, vienīgais, ko vēlos, ir dāvāt viņam pilnīgu labsajūtu, un vēlos to saņemt no viņa! Jebkura cilvēciska būtne alkst uzmanības.

Pretējā puse mīļi to var izrādīt arī dāvaniņu veidā, bet tam ir jānotiek dabiski, neko nepieprasot, un tas ir tik ļoti patīkami, ka kādu dienu vīrietis pasniedz dāvaniņu savai mīļotai, un arī mīļotā vēlas viņu iepriecināt! Ir tik jauki sajust, ka vīrietis tevi aplido, un kāpēc gan neļauties?

Vai vīrieši grib tikai seksu? Kā domā tu, ko tad viņi patiesībā grib?

Vīrieši, vairākums, tieši tāpat kā sievietes, vēlas justies labi, būt saprasti, uzklausīti, nevēlas dzirdēt vien pārmetumus no otrās puses: par nepadarītiem darbiem, par viņas pūļu nenovērtēšanu, par vienaldzību utt.

Viņi vēlas būt iekāroti, vēlas mīlēt un būt mīlēti, un, ja visu to vainago vēl neprātīgs un atdeves pilns sekss un ja viņi redz un jūt, ka dara mīļāko laimīgu, tas arī viņus dara laimīgus un spārno turpmākai dzīvei!

Ideāli būtu, ja tādas attiecības valdītu starp vīru un sievu, cik tad būtu stipras ģimenes un neviena mīļākā nespētu «izjaukt» šādu ģimeni, bet pie tādām attiecībām ir smagi jāstrādā ABIEM. Bet, lai cik skumji būtu, dzīvē viss ir savādāk, un dažreiz vienkārši pietrūkst spēka. Taču domāju, ka mūsu, sieviešu, rokās ir vīrieti celt vai gremdēt! Protams, varam runāt par šādu attiecību piepildījumu un nākotni...

***

Šoreiz šīs ir tikai manas atbildes uz konkrētiem jautājumiem. Katram dota iespēja izvēlēties, un tā ir mana izvēle, šeit un tagad!

***

(Konkursa stāsts. Konkurss rīkots sadarbībā ar apgādu «Tapals».)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu