Vīrietis grib seksu, karjeru, naudu, varu...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Vīrieti, pat vīriešus, tālu nav jāmeklē — tie ir tepat — draugu, paziņu lokā, darba vietā, iepazīšanās portālos. Ja vien gribi — ņem, atradīsies diezgan daudz tādu, kas grib arī Tevi.

Secinājums: atrast vīrieti ir ļoti vienkārši — jebkura vecuma sievietei. Jautājums tikai, KĀDS būs šis vīrietis un uz cik ilgu laiku. Dabūt (lasi: atrast!) «normālu» (katrai sievietei savs «normālums») gan ir pat ļoooti grūti. Nezinu gan, kur viņi visi palikuši!!?

Tāda bija mana atbilde uz jautājumu «Vai tiesa, ka sievietei ir grūti atrast vīrieti?».
 
Kādi, tavuprāt, ir labākie paņēmieni vīrieša pievilināšanai un noturēšanai?
 
Pievilināšanai daudz nevajag — augstu pašapziņu, ticību savam vērtīgumam, unikalitātei. Noturēšanai — laikam ejot, to visu saglabāt un nepazaudēt sevi, vienmēr atstāt kādu kripatiņu noslēpumainības. Vārdu sakot, būt vislabākajai.

Kā tev šķiet, kādēļ tik daudzām sievietēm neveicas ar vīriešiem, ko viņas dara nepareizi?
 
Sieviete ir un paliek sieviete, lai cik eleganta, smalka un lai ar kādu pašapziņas un pieredzes bagāžu būtu — mēs mākam pamācīt citas, dot fantastiskus padomus, bet tiklīdz mūsu pašu acis aizmiglo emocijas... Eh...

Gudrs tas vīrietis, kas saprot, ka tas emociju ūdenskritums aprimsies, un atkal viss būs kā sākumā.

Vai piekrīti apgalvojumam «Sievietes grib seksu tikai tad, kad cer kaut ko par to dabūt. Piemēram, ja jūt, ka esi spējīgs viņām kaut ko nopirkt.»?

Gan sieviete, gan vīrietis grib seksu tikai tad, kad cer kaut ko dabūt, respektīvi — baudu. Atšķirība ir tā, ka sievietes mēdz cerēt arī uz kaut ko vairāk — mīlestību, attiecībām. Un, lai cik nepatīkami ir to atzīt, ir arī tādas, kas grib seksu tikai ar tādiem, kas varētu kaut ko viņām nopirkt.

Vai vīrieši grib tikai seksu? Kā domā tu, ko tad viņi patiesībā grib?  

Vīrieši grib seksu. Vienmēr. Bet tas nav vienīgais — vēl viņi grib arī karjeru, naudu, varu, paspīdēt citu vīriešu acīs, noteiktā vecumā parādās arī instinkts kļūt par tēvu (atstāt dzimtas turpinājumu) un ir arī tādi eksemplāri, kas patiesi vēlas savu sievieti un ne tikai seksam vai bērnu taisīšanai, bet visām no sērijas «aizņemts vīrietis» izrietošajām sekām.

***

(Konkursa stāsts. Konkurss rīkots sadarbībā ar apgādu «Tapals».) 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu