Sieviete nav bomžu kaķēns!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Sievietei nav grūti atrast vīrieti, jautājums tikai, vai tas pirmais, kas iet pretī, ir īsts vīrietis? Viss atkarīgs no tā, kas kurai sievietei skaitās vīrietis.

Kādi, tavuprāt, ir labākie paņēmieni vīrieša pievilināšanai un noturēšanai?

Pirmkārt, pašai sev ļoti jāpatīk un jābūt sakoptai... Sākot ar matu galiņiem un beidzot ar manikīru, pedikīru un baltiem zobiem. Un, ja spogulī paskatoties, sev vari droši apgalvot — es esmu lieliska, arī vīrieši nebēgs prom un pievērsīs uzmanību, un tas būs labs sākums tā saucamajai pievilināšanai...

Nevajag izsalkušām acīm skatīties uz vīrieti. Ar varu nevienu nevar noturēt. Ja būs abpusēja patikšana, tad patiks jebkas un nebūs jāsien, jāmet spinings, lai kaut ko saķertu!

Kā tev šķiet, kādēļ tik daudzām sievietēm neveicas ar vīriešiem, ko viņas dara nepareizi?

Jābūt pašpārliecinātām par sevi! Sievietēm ir jābūt starojošām gan iekšēji, gan ārēji, jābūt sievišķīgām. Jāprot sevi gan nest uz augstpapēžu kurpītēm, gan smaidīt dežūrsmaidiņā... Bet tas viss ir jāprot, un nedrīkst par sevi baidīties un izskatīties tramīgām un pelēkām kā bomžu kaķīši uz ielas... Sievietēm ir jāmīl pašām sevi un tad jau arī nāks mīlestība no vīriešiem un arī ar viņiem veiksies!

Vai piekrīti apgalvojumam «Sievietes grib seksu tikai tad, kad cer kaut ko par to dabūt. Piemēram, ja jūt, ka esi spējīgs viņām kaut ko nopirkt.»?

Sieviete negrib tikai seksu. Daudzām sievietēm galvā ir tas, ka gribas tās attiecības... Jā, protams, dažkārt ir arī tādas, kas tendētas tikai un vienīgi uz seksu un uz lielu naudas vai kā cita devu. Katra izvēlas to, uz ko viņa ir nomērķējusi.

Tā kā sievietes ir ļoti radošas būtnes, tad viņas savu mērķi arī panāk, realizē un tad pilnveido. Droši varu teikt — vairākumam tas arī izdodas, bet ne vienmēr sievietes mērķis ir tas, ka nu beidzot vīrietis kaut ko nopirks.

Vai vīrieši grib tikai seksu? Kā domā tu, ko tad viņi patiesībā grib?

Vīriešiem nav vienīgā doma par seksu. Ir arī darbs, mašīnas un citas tikpat svarīgas lietas, kam viņi ir piesaistīti. Viņiem šķiet aizraujoša... protams, arī mīlestība! Tāpat kā sievietes, viņi ir radošas būtnes, un viņiem mēdz būt dziļi nopietna attieksme pret itin visu, arī pret seksu.

Un nebūt nav tā, ka viņi tikai to vien grib, kā seksu. Viņi prot mīlēties ne vien ar augumu, bet arī ar sirdi — viņi prot sniegt mīlestību, prot to izteikt vārdos, ar skatienu un pieskārienu, un dažkārt pat sievietes ir gatavas krist ap kaklu pirmās un izkliegt, cik ļoti viņām vajag seksu. Kas tad atliek nabaga vīrietim...?

***

(Konkursa stāsts. Konkurss tika rīkots sadarbībā ar apgādu «Tapals».)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu