Aleksandrai Kurusovai zelta draudziņš

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Kāpēc Mārtiņš Freimanis uzdāvināja «gailīti», ko nosauca par Diktiņu par godu Laurim Reinikam.

Šova «Dejo ar zvaigzni» uzvarētāja Aleksandra Kurusova naktī no trešdienas uz ceturtdienu restorānā «Sarkans» tuvāku draugu lokā svinēja savu 22. dzimšanas dienu. Viens no pēdējā laika jautrākajiem pasākumiem dejotājai beidzās ar jaunu draugu — akvārija zivtiņu (gailīti), ko viņai uzdāvināja Mārtiņš Freimanis.

Tiesa, vārda izvēlē noteicošā loma bijusi nevis Freimanim, bet gan Aleksandras draugam Laurim Reinikam. «Biežākais vārds, ko lieto Lauris, ir «dikti», tāpēc zivtiņu nosaucām par Diktiņu,» stāsta zivs saimniece.

Šī esot pirmā akvārija zivtiņa viņas dzīvē un, par laimi, viena no pieticīgākajām. Veikalā Saša noskaidrojusi, ka īpaša Diktiņa vēlme esot spogulītis akvārijā, lai peldonis nejustos vientuļi.

Dzimšanas dienas ballīti kompānija svinējusi līdz vieniem naktī, un par jautru noskaņojumu gādājušas Freimaņa sagatavotās atrakcijas un spēles. Mūziķis iejuties vakara vadītāja lomā, un jubilāre atklāj, ka tas viņam ļoti labi izdevies — draugi atzinuši, ka pēdējo reizi tik labi jutušies padsmitnieku gados, kad jubilejas nebija pārvērtušās par laisku sēdēšanu pie galda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu