Nogalinātās Diānas māte pārsūdzējusi drošības līdzekli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saistībā ar desmit gadu vecās Diānas Kozlovskas noslepkavošanu apcietinātā meitenes māte Zemgales apgabaltiesā pārsūdzējusi viņai piemēroto drošības līdzekli apcietinājumu. Tiesa sūdzību vēl nav saņēmusi.

Kā portālam «Apollo» pastāstīja advokāte Elza Bokuma, Diānas māte Baiba lūdz atcelt apcietinājumu veselības stāvokļa un ģimenes apstākļu dēļ. Arī meitenes patēvs pārsūdzējis viņam piemēroto apcietinājumu.

«Apollo» jau vēstīja, ka likumsargi saistībā ar desmit gadu vecās Diānas Kozlovskas slepkavību pagājušajā nedēļā aizturēja viņas māti un patēvu.

Iepriekš Dobeles rajona policijas pārvaldes priekšniece Zenta Tretjaka portālam «Apollo» sacīja, ka ekspertīžu rezultāti gaidāmi šīs nedēļas laikā. 1997. gadā dzimusī Diāna no mājām Dobelē izgāja 14. augustā. Viņas mirstīgās atliekas tika atrastas 8. septembrī netālu no dzīvesvietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu