Šarlīze Terona atzīta par pasaules seksapīlāko dzīvo sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Esquire

Amerikāņu žurnāls «Esquire» nosaucis «oskaroto» Holivudas zvaigzni Šarlīzi Teronu par pasaules seksapīlāko dzīvo sievieti šogad.

«Viņā apvienojies neticams skaistums un apbrīnojamas prāta spējas, kas viņu padara par «savējo» — šķiet, ka ar viņu varētu pasēdēt un iedzert alu, kas kopā summējas kā seksualitāte,» raksta vīriešu žurnāla redaktors Raiens Dagostino.

Intervijā žurnālam, kas iznāks nākamnedēļ, 32 gadus vecā Terona stāsta par savu bērnību, ko pavadījusi kādā fermā Dienvidāfrikas Republikā, par to, cik Holivudas zvaigznēm ir grūti dzīvot normālu dzīvi, par nesen iegūto ASV pilsonību, par politiku un par savām jaunajām filmām. «Es zinu, kas esmu tagad. Esmu amerikāniete. Esmu augusi zemē, kurā iemācījos, ka savu dzīvesveidu nedrīkst uztiept citiem cilvēkiem tikai tādēļ vien, ka uzskati to par pareizu. Domāju, ka šai valstij [ASV] vēl ir jāmācās,» stāsta Terona.

Pēc «Esquire» redaktora Dagostino vārdiem, ik gadu izvēlētajai «pasaules seksapīlākajai sievietei» jābūt personībai un žurnālam nav nekādu konkrētu kritēriju, pēc kādiem tiek noteikta uzvarētāja.

Pērn žurnāls šo titulu piešķīra aktrisei Skārletai Johansonei, savukārt vēl pirms gada «Esquire» pasaules seksapīlākās dzīvās sievietes godā iecēla Džesiku Bīlu.

Populārais vīriešu žurnāls «Esquire» iznāk jau 74 gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu