Vējoņa izraudzītā suņu meitene Dūda atradusi sev jaunas mājas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Dzīvnieku patversmē «Labās mājas» mītošā suņu meitene Dūda, par kuras krusttēvu pagājušajā nedēļā kļuva Valsts prezidents Raimonds Vējonis, atradusi sev ģimeni, kas gatava suni pieņemt savās mājās.

Dzīvnieku patversmes «Labās mājas» vadītāja Astrīda Kārkliņa stāstīja, ka ģimene, kura izraudzījusies Dūdu par savu jauno mājas mīluli, ir no Jūrmalas un ģimenē jau līdz šim ir bijuši suņi.

Taujāta, vai no cilvēku puses bijusi liela interese par Dūdu, Kārkliņa sacīja, ka interese nav bijusi tik liela, kā patversmes darbinieki bija gaidījuši. «Tas, ka nebija liela ažiotāža, pat priecē mūs. Tas apliecina, ka cilvēki savu izvēli neizdara tikai tāpēc, ka sunim pieskārusies kāda prominenta persona. Priecē, ka izvēle dzīvnieku pieņemt vai nepieņemt mājās tiek rūpīgi pārdomāta,» skaidroja patversmes vadītāja.

Patlaban dzīvnieku patversmē «Labās mājas» mitinās 80 kaķi un vairāk nekā 120 suņu. Kārkliņa informēja, ka ziemā cilvēki kūtrāk dodas uz patversmēm, lai izraudzītos suni, kuru turpmāk dēvēt par savas mājas mīluli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu