Nedēļas laikā izdevies savākt pusi no «Ulubeles» labiekārtošanai nepieciešamajiem līdzekļiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Nedēļas laikā dzīvnieku patversmes «Ulubele» labiekārtošanai izdevies savākt 22 915 eiro, kas ir vairāk nekā puse no nepieciešamajiem līdzekļiem, informēja «Ulubeles» palīdze komunikācijas jautājumos Zane Eniņa.

Ar savāktajiem līdzekļiem būs nodrošināta elektrības pieslēgšana plašajā patversmes teritorijā un ūdens un kanalizācijas sistēmas pārbūve, tomēr finansējums joprojām nepieciešams, lai pie saviem voljeriem tiktu tie suņi, kuri patlaban patversmē mitinās ārā, piesieti pie ķēdes. Šādu voljeru sarūpēšanai nepieciešami 18 585 eiro.

Dzīvnieku patversme «Ulubele» cer, ka sabiedrība nepaliks vienaldzīga un par saziedotajiem līdzekļiem izdosies izbūvēt 28 jaunus voljerus ar nojumēm ķēdes suņiem. Tāpat patversmei nepieciešama kvalitatīva sausā barība un konservi, pavadas, kakla siksnas, pašcementējošās smiltis, nagu asināmie, dzīvnieku rotaļlietas, siltas jakas un zābaki patversmes darbiniekiem.

«Ulubele» meklē arī brīvprātīgos, kuri vēlas izvest pastaigās suņu, kā arī tiek meklēti cilvēki, kuri ir gatavi dot mājvietu kādam no patversmē nonākušajiem suņiem vai kaķiem.

Palīdzēt «Ulubeles» iemītniekiem finansiāli var, izmantojot portālu «ziedot.lv», atrodot projektu «Izdari sirds darbu», zvanot uz ziedojumu tālruni 90 006 083 vai pārskaitot līdzekļus uz «Ulubeles» kontu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu