Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/15/9561818t1h3469.jpg)
Radio dīdžejs Toms Grēviņš pavāršovā La Dolce Vita. Ar Roberto demonstrēja sava brokastu sautējuma recepti jeb «grubotto» ar asinsdesu, kā to sauc pats Toms! Lūk, Toma Grēviņa ziemas ēdiena recepte!
NEPIECIEŠAMS:
- Puspaka grūbu;
- 400 g asinsdesas;
- 2-3 šķēles bekona;
- Konservēti tomāti gabaliņos;
- Buljons;
- Puse sīpola;
- Nedaudz cietā siera.
Smalki sagriež un eļļā apcep sīpolu. Pievieno jau iepriekš izmērcētās grūbas un maisot pakāpeniski pielej buljonu. Kamēr grūbas sautējas, citā pannā apcep mazākos gabalos sagrieztu bekonu, pievieno asinsdesu, kam novilkta āda, un konservētos tomātus. Noslēgumā visu sajauc kopā, pasautē uz lēnas uguns un tad ļauj «atpūsties» trīs minūtes. Pasniedz pārkaisītu ar rīvētu sieru.