No maluzvejnieku tīkliem atbrīvo ap 65 kilogramiem zivju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts vides dienesta (VVD) Lielrīgas reģionālās vides pārvaldes inspektori pagājušajā naktī izcēluši vairākus maluzvejnieku tīklus un atbrīvojuši no tiem aptuveni 65 kilogramus zivju.

VVD vecākais inspektors Gints Zemitāns pastāstīja, ka pagājušajā naktī veikts reids Babītes ezerā, Gātes upē un Lielupē.

Gātes upē izcelti divi tīkli, kuru kopējais garums bija 120 metri, savukārt Lielupē atrastas četras rindas tīklu - kopumā seši tīkli ar kopējo garumu 220 metri. Ūdenī palaisti atpakaļ aptuveni 65 kilogrami zivju - brekši, līņi, raudas un līdakas.

Zemitāns pauda gandarījumu, ka Babītes ezerā maluzvejnieku tīkli netika atrasti. Viņš atzīmēja, ka šonakt notikušajā reidā neviens maluzvejnieks nav noķerts. Zemitāns minēja, ka VVD Lielrīgas reģionālās vides pārvaldes inspektori turpinās reidus. Pēc viņa teiktā, aprīlis un maijs būs ļoti darbīgs mēnesis, jo paredzams, ka maluzvejnieki kļūs aktīvāki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu