Rēzeknē aizturēti divi malumednieki, kas nelikumīgi medījuši stirnas

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Rēzeknē aizturēti divi malumednieki, kas bija nelikumīgi nomedījuši divas meža stirnas, liecina Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes informācija.

VP informē, ka aizvadītās nedēļas nogalē Ludzas policistu rīcībā nonāca informācija, ka Kārsavas novadā, iespējams, notiek nelikumīgas medības. Saistībā ar minēto nekavējoties tika sākts kriminālprocess.

Veicot izmeklēšanas pasākumus, jau pēc neilga laika tika noskaidrots, ka nelikumīgi nomedītas divas meža stirnas, un noskaidrotas arī divas personas, kas, iespējams, ir saistītas ar šo likumpārkāpumu.

Abi aizdomās turamie vīrieši - 1976. un 1965. gadā dzimuši - tika aizturēti Rēzeknē, kur dzīvoja viens no viņiem. Turpat tika veikta arī sankcionēta kratīšana, kuras rezultātā policijas darbinieki konstatēja un izņēma divus nelikumīgus šaujamieročus, munīciju un nelikumīgi nomedītu sadalītu gaļu.

Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu. Aizdomās turamie savu vainu izdarītajā likumpārkāpumā atzina, abiem piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu