Di Kaprio un Skorsēze — atkal laimīgi kopā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktierim di Kaprio, šķiet, jau kļuvis par ieradumu filmēties Mārtina Skorsēzes filmās. Šoreiz abi kopīgi cer strādāt pie filmas «Shutter Island» pēc Denisa Liheina romāna, ko lielajam ekrānam adaptēs Laeta Kalorgidis.

«Shutter Island» būs drāma, kuras darbība risinās 1954. gadā. Di Kaprio, ja vien pārrunu rezultāts būs pozitīvs, atveidos amerikāņu policistu, kurš izseko kādu slepkavu, kas aizbēdzis no psihiatriskās slimnīcas un, iespējams, slēpjas uz vientuļas salas.

«Columbia Pictures» iegādājās tiesības ekranizēt «Shutter Island» 2003. gadā, vēlāk tās pārpirka «Phoenix Pictures». Scenāriste pie šīs filmas strādājot jau veselu gadu.

Skorsēze un di Kaprio kopā strādājuši «Ņujorkas bandās» (2002), «Aviatorā» (2004) un «Atkritējos» (2006), un bez «Shutter Island» viņu kopējā darba grafikā ir biogrāfiska drāma «The Rise of Theodore Roosevelt» (2008), kurā aktieris tēlos pašu Teodoru Rūzveltu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu