«Borowas» puiši piesakās darbā būvniecības namā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmais, kas ienāk prātā, — mūziķi izmanto darbaroku trūkumu, lai piepelnītos. Taču iemesls, kādēļ šo piektdien grupas «Borowa MC» puiši Aigars Runčis un Ingars Gusāns būs sastopami kā pārdevēji konsultanti Daugavpils būvniecības nama «Kurši» tirdzniecības zālē, ir cits.

Proti, šajā dienā paredzēts grupas jau gatavā videoklipa «Baba Toņa iņžeņers» prezentācijas pasākums, ko mūziķi izdomājuši «tautā nest» visai savdabīgā veidā.

«Ar būvniecības nama «Kurši» atbalstu esam tikuši pie nu jau trešā mūsu dziesmas vizuālā ietērpa. Klipa filmēšanas laikā «Kuršu» šefs Mārtiņš Artiņš bija iegriezies pie mums un atvadoties draudzīgi nosmējās: «Kad būsiet bez darba, nāciet uz būvniecības namu piepelnīties!»» stāsta Aigars Runčis un piebilst: «Mēs domājām: ko tur — jākaļ dzelzs, kamēr karsta! — un 26. oktobrī, klipa prezentācijas dienā, pāris stundu iejutīsimies mūsu atbalstītāja — veikala «Kurši» — pārdevēju konsultantu formā.»

Pirms mēneša Ludzas rajona Malnavā un Kārsavā filmētā klipa sižeta pamatā ir vietējā kolhoza traktoristu čempionāts — traktoru dragreiss jeb parodija par mūsdienu jauniešiem, kas brauc ar bumeriem. Sižeta galvenā varoņa lomu «Borowa MC» mūziķi šoreiz uzticējuši traktoru skaņas «iņžeņeram» Babai Toņai. Klipā «iņžeņers» Baba Toņa būs galvenais dragreisa braucamrīku mehāniķis.

«Borowas» jaunā klipa prezentācija šo piektdien, 26. oktobrī, pulksten 17.00 notiks būvniecības namā «Kurši», Daugavpils rajona Naujenes pagastā, Vecstropos, Krāslavas 1, «kur mūzikas instrumenti būs kopā ar celtniecības instrumentiem». Programmā paredzēts pusstundu garš grupas «Borowa MC» koncerts, kas noslēgsies ar klipa pirmizrādi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu