Dons piedāvā jaunu singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Harijs Briedis

Šonedēļ radiostacijas sasniegusi Dona jaunākā dziesma «Kolekcionārs», kas ir otrais singls no tuvākajā laikā gaidāmā albuma «Lelle».

Sekojot savu iepriekšējo hitu «Ja tu man esi» un «Tukšums» panākumiem, Dons savās dziesmās sācis pievērsties nopietnākām lietām, nekā latviešu mūzikā nereti ierasts. «Tā ir skarbā realitāte, ar ko saskaramies ikdienā. Lietas, par kurām baidāmies vai arī negribam runāt. Lietas, kuras noklusējam,» stāsta Dons.

Dziesmu «Kolekcionārs» sarakstījis un producējis Dons pats, bet vārdu autors ir Ingus Bērziņš. «Kolekcionārs» ir viņu otrais kopdarbs. «Mūsu tandēms rada arvien jaunus pārsteigumus,» par sadarbību ar Bērziņu ir sajūsmināts Dons.

Dziesmas teksts sarakstīts pēc angļu rakstnieka Džona Faulza 1963. gadā izdotās tāda paša nosaukuma grāmatas motīviem. «Pēc grāmatas izlasīšanas sapratu, cik daudz man nozīmē manu tuvo cilvēku drošība,» atklāj Dons.

Dziesmā dzirdamas Mārča Auziņa un Egona Kronberga ģitāras, pie bungām — Andris Buiķis, bass — Toms Poišs.

«Kolekcionārs» ir otrs singls no tuvākajā laikā gaidāmā albuma «Lelle», kas būs Dona pirmais soloalbums latviešu valodā. Starp albuma desmit dziesmām katrs varēs atrast kaut ko sev. «Katrai dziesmai būs sava dvēsele,» sola Dons.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu