Loskutovs nākotnē piekristu kandidēt uz Valsts prezidenta amatu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītājs Aleksejs Loskutovs, kas kopš pagājušās piektdienas ar Ministru prezidenta Aigara Kalvīša rīkojumu atjaunots darbā, apstiprina, ka kādreiz varētu veidot arī politisko karjeru un, ja kādreiz viņu izvirzītu Valsts prezidenta amatam, visticamāk, piekristu kandidēt.

Loskutovs intervijā laikrakstam «Bizness & Baltija» stāsta, ka pašlaik prioritāte ir darbības sfēra, kurā viņš tagad strādā, bet pēc pusotra gada viņš atkārtoti kandidēs uz KNAB vadītāja amatu. «Iespēju veidot politisko karjeru nevaru noliegt. Tiesa, pagaidām tikai tīri teorētiski,» pauda Loskutovs. Jautāts, vai pretendētu uz Valsts prezidenta amatu, Loskutovs sacīja, ka «nu tad, ja izvirzīs. Bet, ja izvirzīs — tad iešu. Kāpēc gan ne?»

Jau vēstīts, ka Loskutovs aptuveni pusotru mēnesi bija atstādināts no KNAB vadītāja amata. Pēc tam kad Valsts kontrole biroja darbībā bija konstatējusi pārkāpumus, premjers atstādināja Loskutovu no amata un mēģināja panākt viņa atlaišanu no darba.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu