Pols Verhovens uzņems «Tomasa Krauna afēras» turpinājumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: members.aol.com

Pols Verhovens holandiešu radioprogrammā «Met Het Oog Op Morgen» («Ar skatu nākotnē») paziņojis, ka uzņems «Tomasa Krauna afēras» («The Thomas Crown Affair») turpinājumu.

1999. gada Džona Maktirnana filma par garlaikotu miljardieri - muzeju eksponātu zagli ar Pīrsu Brosnanu un Renē Ruso galvenajās lomās savukārt bija 1968. gada kino lentes rimeiks.

Turpinājumā, kas sauksies «Topkapas afēra» («The Topkapi Affair», 2008) arī būs redzams Pīrss Brosnans. Sižetiskās aprises šī filma aizguvusi no kino lentes «Topkapi» («Topkapi», 1964) un Erika Emblera romāna «Dienas gaisma» («The Light of the Day»). Filmas scenāriju rakstījuši Mona Daniševski un Hārlijs Peitons.

Pēdējā Pola Verhovena («Pamatinstinkts»/«Basic Instinct», 1992) filma bija «Melnā grāmata» («Zwartboek», 2006). Šobrīd holandietis strādā pie Borisa Akuņina romāna «Azazels» ekranizācijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu